Egészen egyoldalú derbit vívott meg nagypályás focicsapatunk a Mogyoród FC elleni hazai szezonnyitó alkalmával: a fiúk 10 gólt lőttek a szebb napokat látott, kiesés elől menekülő szomszédoknak, és idén továbbra is 100 %-osak!

 

Ideális futballidőben, szép számú szurkolósereg gyűlt össze a csömöri lelátón, hogy végre hazai környezetben is útjára induljon a labda a 2023-as esztendőben! Az U9-es utánpótláscsapatunk kísérte pályára a felnőtteket a Mogyoród FC elleni hazai szezonnyitón, amely a csömöri labdarúgást évekig támogató Maruzsi Ernő közelmúltbeli halála miatt egyperces gyászszünettel kezdődött. A mérkőzésen ezt követően nem ismertek kegyelmet a mieink: az 5. percben Krizsán távoli lövésébe csak beleérni tudott a vendégek kapusa, innentől pedig kiszakadt a gólzsák, Gidály néhány perc alatt triplázott (végül ötig jutott!), majd azon igyekeztek a srácok a találkozón, hogy minél több társukkal lövessenek újabb gólt. A kiesés elől menekülő mogyoródiak leszegett fejjel keresték a labdát, kapura teljesen veszélytelenül. Nehéz ilyen helyzetben végig koncentráltnak maradni a 90 perc során, de így sikerült komolyan venni a mérkőzést. Számos ziccert kihagytunk, mégis eljutottunk tíz lőtt gólig! Erre eddig még csak egyszer volt példa a Pest megyei II. osztályú bajnokságban, 2017. májusában a Vácduka KSK ellen!

 

LABDARÚGÁS, MEGYE II, ÉSZAKI-CSOPORT, 20. FORDULÓ
Csömör KSK – Mogyoród FC 10–1 (5–0)
2023. március 18. szombat, 16.00
Csömöri Szabadtéri Sportközpont
Gólszerzők: Krizsán (4., 66.), Gidály (11., 18., 32., 37., 73.), Czakó (47.), Oláh (52.), Szanyó (60.) ill. Khanyile (74.)

 

Csömör KSK: Igar - Deschelák (Hujber 68.), Tihanyi, Oláh, Molnár - Krizsán, Kunz - Szanyó (Dencz 61.), Siskó (Várkonyi 56.), Czakó (Dósa 56.) - Gidály vezetőedző: Illés Károly

 

KÉPGALÉRIA ITT!

 

KÖVETKEZIK:
LABDARÚGÁS, MEGYE II, ÉSZAKI-CSOPORT, 21. FORDULÓ
Csömör KSK – Dunakanyar SE-Szentendre
2023. március 25. szombat, 16.00
Csömöri Szabadtéri Sportközpont

 

Szurkoljunk együtt csapatainknak!