Nagy csatában nyerte meg a Dunakanyar SE-Szentendre elleni hazai bajnoki mérkőzését nagypályás focicsapatunk. A csereként beszálló Czakó megint nyerőembernek bizonyult, a 84. percben ő szerezte meg a győztes gólt!

 

Tavasszal zsinórban másodszor szerepelt hazai környezetben nagypályás focicsapatunk, ráadásul a múlt heti gála után az előzetes várakozásoknak megfelelően, ezúttal igazi rangadóra készülhettek szurkolóink a Dunakanyar SE-Szentendre együttese ellen. Ismét egyik tehetséges ovifocistánk, ezúttal Draskovics Dominik végezte el az ünnepélyes kezdőrúgást, majd jöhettek az izgalmak. A 11. percben egy leszorított karra lőtt labda miatt tizenegyest lőhettek a vendégek, Kiss jól érezte az irányt, de kivételesen nem tudott hárítani. A 23. percben aztán mi is kaptunk egy büntetőt: a középre ívelt labdára helyezkedő Tihanyi ellen elkövetett szabálytalanságot Szanyó torolta meg egy kapufás góllal.

 

A szünet után, az 57. percben a korábbi csömöri támadó, Fischer lövése talált utat a kapunkba, a szurkolóink előtti ünneplése pedig érthetően nem váltott ki örömujjongást a lelátón. Újra vezetett tehát a szentendrei gárda, de megint nem sokáig. Szanyó precíz szabadrúgása megtalálta Krizsán fejét, ezzel ismét kiegyenlítettük az állást. A hajrára érkező cserék felpezsdítették a támadójátékunkat, Székely és Czakó is remekül szállt be, és a slusszpoén is az ő nevükhöz fűződik. A 84. percben Székely tette ki a labdát oldalra, Czakó lövése megpattant egy szentendrei lábon és a kapuba hullott. Sorozatban harmadszor vertük meg itthon a szentendreieket, és ezzel négy meccs után továbbra is 100%-os a csapatunk idén tavasszal!

 

LABDARÚGÁS, MEGYE II, ÉSZAKI-CSOPORT, 21. FORDULÓ
Csömör KSK – Dunakanyar SE-Szentendre 3–2 (1–1)
2023. március 25. szombat, 16.00
Csömöri Szabadtéri Sportközpont
Gólszerzők: Szanyó (23.), Krizsán (66.), Czakó (84.) ill. Bonifert (11.), Fischer (57.)

 

Csömör KSK: Kiss - Nagy (Báti 60.), Deschelák, Oláh, Molnár - Krizsán, Kunz (Várkonyi 86.) - Szanyó (Dósa 76.), Tihanyi (Székely 60.), Siskó (Czakó 60.) - Gidály vezetőedző: Illés Károly

 

KÖVETKEZIK:
LABDARÚGÁS, MEGYE II, ÉSZAKI-CSOPORT, 22. FORDULÓ
Péceli SSE – Csömör KSK
2023. április 1. szombat, 15.30
Pécel

 

Szurkoljunk együtt csapatainknak!