Nemcsak a labda pattog rendszeresen a Csömöri Sportcsarnok parkettjén, a Cit-Car Táncsport Egyesület is visszatérő vendége a küzdőtérnek. A kicsiktől a nagyokig számos ügyes pár gyakorol és versenyez a színes forgatagban.

 

Legutóbb az MTÁSZ „E” Országos Bajnokság és Klubközi Táncverseny került megrendezésre a Csömöri Sportcsarnokban, de egyébként is szinte havi rendszerességgel otthont találnak a táncosok a különböző versenyekhez. A rendező a Cit-Car Táncsport Egyesület, Csömörön 3 éve működtet tánccsoportot óvodások részére és terveik szerint a következő években bővíteni fogják kapacitásukat, hogy a fiatalok és az idősebb korosztály is megismerkedhessen a társastánc és a versenytánc világával.

 

A hétvégi versenyen 31 kategóriában az ország minden részéről érkező 134 páros mérte össze tudását, sőt a versenyen 420 oklevél 220 érem 60 kupa is gazdára talált. A versenyzők szép eredményekkel, csodálatos produkciókkal örvendeztették meg a közönséget az ünnepi díszbe öltöztetett Csömöri Sportcsarnokban! Bővebb info: www.dancenet.hu

 

Gratulálunk a táncosoknak!