Mint már megszokhattuk, csömöri kötődésű sportriporterünk, Horti Gábor állandó bloggal jelentkezik megújult oldalunkon, a Csömör Sporton. Bejegyzéseiben nemcsak csömöri sporttémákat dolgoz fel, de a nagyvilág sporteseményeiről is szót ejt.

 

HORTI GÁBOR BLOGJA

Legújabb "dolgozatában" a csömöri Sportnap programjaival foglalkozik. Fogadják szeretettel!

 

HORTI GÁBOR LEGFRISSEBB BLOGBEJEGYZÉSE IDE KATTINTVA OLVASHATÓ!

"Hát még akkor mekkora lett a zsibongás, amikor feltüntek Timi edzőnéni rg-s kiscsajai! Már a megjelenésük is csillogást és pompát hozott a harmatos fűbe, hát még amikor a kezdeti bonyodalmak ellenére bravúrosan pörögtek a síkos gyepen!"

 

HORTI GÁBOR ELŐZŐ BLOGBEJEGYZÉSE IDE KATTINTVA OLVASHATÓ!

"Élnek a saját, pénzzel jól kitapétázott világukban. Nyugodtak, hiszen a sportolók hatalmához nem fér kétség. Ha valaki mégis felelősségre vonná őket, marad az egyszerű edzőcsere. Még azzal a kockázattal is, hogy nem lesz olyan sikeres a folytatás."

 

HORTI GÁBOR HETEDIK BLOGBEJEGYZÉSE IDE KATTINTVA OLVASHATÓ!

"A portugálok elleni csillogás meg egyenes a torna legjobb meccse volt! Pláne, hogy a portugálok megnyerték az erőlködős tornát, ezután meg végképpen világraszóló a 3-3-as végeredmény."

 

HORTI GÁBOR HATODIK BLOGBEJEGYZÉSE IDE KATTINTVA OLVASHATÓ!

"A Veszprémről meg azt tartották, maguk a kézilabdás szakemberek, hogy ha most nem, akkor talán soha nem lesz meg a végső diadal Kölnben. Senkinek meg nem fordult a fejében, hogy itt kérem, bármi más előfordulhat, mint a kupasiker."

 

HORTI GÁBOR ÖTÖDIK BLOGBEJEGYZÉSE IDE KATTINTVA OLVASHATÓ!

"Amikor legutoljára megyei labdarúgó-mérkőzésen jártam, az pont egy csömöri bajnoki volt. Megye három, totálisan mennyei életérzés! Teljesen rendben volt a találkozó, a hangulat frenetikus volt!"

 

HORTI GÁBOR NEGYEDIK BLOGBEJEGYZÉSE IDE KATTINTVA OLVASHATÓ!

"Azért nem a nőkkel kezdtem, mert ott cifrább a helyzet. Németh András után kinevezték szövetségi kapitánynak a két nagy rivális csapat edzőjét. Egymás mellé. A ferencvárosi Elek Gábor és a győri Ambros Martin..."

 

HORTI GÁBOR HARMADIK BLOGBEJEGYZÉSE IDE KATTINTVA OLVASHATÓ!

"Azt mondta a kirgiz szövetségi kapitányunk, 14 százalék az esély az olimpiai selejtezőre. Aztán a nagy javító szándék meg rosszabbá tette a gondolatait, egyenesen Eb első helyet vizionált. Mi van?"

 

HORTI GÁBOR MÁSODIK BLOGBJEGYZÉSE IDE KATTINTVA OLVASHATÓ!

"Annak idején, amikor Dárdai Pált kinevezték szövetségi kapitánynak, akkora felhörrenés hallatszott a magyar labdarúgóedzői társadalomból, hogy szinte szétrepedt az MLSZ-székház forgóajtaja. Arcon köpést harsogtak a megszégyenített hazai trénerek."

 

HORTI GÁBOR ELSŐ BLOGBEJEGYZÉSE IDE KATTINTVA OLVASHATÓ!

"Kezdjük a jóval: a norvég-magyar pótselejtező mérkőzésen végre férfiak játszottak címeres mezben, és valamit mutattak abból, amit eddig hiányoltak a szurkolóik. Kemények voltak, nem beszariak, nem úgy, mint korábban."