Immár ötödik alkalommal kerül sor a Csömöri Csatangolóra, október első vasárnapján bárki jöhet, bárki nevezhet, és ha a 35 vagy a 25 kilométeres távolság ijesztőnek tűnne, a szervezők készültek egy rövidebb, 10 km-es túraútvonallal is. Túrára fel!

 

Mint arról már beszámoltunk, idén már ötötdszörre indul útnak a Csömöri Csatangoló. A szervezők már hetek óta lázasan készülnek a nagy napra, és az érdeklődést fokozandó egyre több érdekes információt osztanak meg a jelentkezőkkel. Rengeteg finom csemegével várják a kutyákat, a gyerekek pedig a Cserpes Sajtműhely Trudijai közül választhatnak! Harapnivalóban tehát biztosan nem lesz hiány!

 

Még egyszer a vasárnapi program: a gyalogos, kutyabarát teljesítménytúra a Csömöri Sportcsarnoktól indul és a horgásztóhoz érkezik, három táv közül választhatnak az érdeklődők. Túrára fel!

 

A 10 km-es táv útvonala:
Sportcsarnok – Kálvária – Bulgárkert – régi strand – patakmeder – Hősök tere – horgásztó
 

A 25 km-es táv útvonala:
Sportcsarnok – Kálvária – Bulgárkert – régi strand – patakmeder – Fót – Öregpáskom – Középhegy – Hősök tere – horgásztó
 

A 35 km-es táv útvonala:
Sportcsarnok – Kálvária – Bulgárkert – régi strand – patakmeder – Hungaroring – Szt. László kilátó – Hungaroring – Fót – Öregpáskom – Középhegy – Hősök tere – horgásztó

 

A túrázókat az ellenőrző pontokon frissítővel kínáljuk és a kutyákat is uzsonnával várjuk. A közép-, és hosszútávra 7 órától, míg a rövidebb távra 8 órától lehet nevezni! A túra kutyabarát, örülünk minden négylábúnak, a célban jutalomfalattal várjuk őket, de egyben kérjük a gazdikat, hogy a rajthelyszínül szolgáló sportcsarnok épületébe ne hozzák be az ebeket! Szeretettel várunk minden mozogni, sétálni vágyót!

 

Csömörön itthon vagy, ismerd meg jobban!