Összefoglaló sorozatunkban visszapillantunk a magunk mögött hagyott hónapra, és megnézzük, hogy milyen volt a november CsömörSport szemmel. FutaCsömör atlétikaversenyt rendeztünk, Balaskáék az év egyetemi sportolói lettek, évet zártak focistáink.

 

Szerencsére kegyes volt az időjárás, így sikeresen zajlott le a Csömöri Szabadtéri Sportközpont atlétikapályáján a FutaCsömör regionális atlétikaversenye. A népszerű viadalon több korábbi kiváló sportoló, illetve egy meglepetésvendég is rajthoz állt. BŐVEBBEN ITT!

 

Nagypályás focistáink számára novemberben véget ért az őszi szezon és ezzel a 2017-es év is, Gödön és Dunakeszin kikaptunk, a kettő között azonban a gödöllőieket és a pilisszentivániakat is kiütöttük. BŐVEBBEN ITT, ITT, ITT ÉS ITT!

 

Továbbra is roppant izgalmasan alakul az NB II-es férfi kézilabda-bajnokság csapatunk számára. A srácok egy hazai döntetlen és egy gödöllői vereség után kétszer is győztek a szezon hajrájában. BŐVEBBEN ITT, ITT, ITT ÉS ITT!

 

Női kézilabdázóink ugyan a listavezető KASE elleni rangadót elveszítették, de kétszer is magabiztosan nyertek, ezzel pedig továbbra is dobogón állnak a Pest megyei bajnokság alapszakaszában. BŐVEBBEN ITT, ITT ÉS ITT!

 

Futsalcsapatunk 50%-on teljesített novemberben az NB II-es bajnokságban, hiszen Kazincbarcikán és Tápiószentmártonban kikapott, hazai környezetben azonban legyőzte a váciakat és idegenben is megszerezte a három pontot Berettyóújfaluban. BŐVEBBEN ITT, ITT, ITT ÉS ITT!

 

A bajnokság mellett a Magyar Kupában is pályára léptek futsalosaink: kőkemény mérkőzés várt rájuk idegenben, az NB II Nyugati-csoportjának listavezetőjéhez, a fővárosi BME-BT FC-hez látogattak. Végig koncentrált játékunknak biztos továbbjutás volt a jutalma. BŐVEBBEN ITT!

 

Sokan férfias sportágnak tartják a karatét, azonban a csömöri Borbély Eszter a pozitív példa, hogy igenis lehet bájosnak, elbűvölőnek és nőiesnek maradni ebben a kemény világban. Olyannyira, hogy csak ajánlani tudja minden lánynak a sportágat! BŐVEBBEN ITT!

 

Nem tudnak teljesítménytúrák nélkül élni a CsömörSport atlétái, akik novemberben a Medvés Kört teljesítették. A somoskőújfalui viadalon Bosznay Diána és Mag Erika is rajthoz állt a 63 kilométeres, 1413 méternyi szintkülönbséggel bíró távon. BŐVEBBEN ITT!

 

Egyik legújabb szakosztályunk fiatal tehetségei, a csömöri ritmikus gimnasztikázók büszkék lehetnek ragyogó sikereikre. A lányok edzője, Kiss Tímea szép jövőképet vizionál és fél szemmel már a 2018-as országos bajnokságra koncentrál a csapattal. BŐVEBBEN ITT!

 

A Cube-Csömör rutinos kerékpárosa, Buruczki Szilárd újabb és újabb kihívást talál a cyclocross Magyar Kupa-sorozatban. Veszprémben a VI. LOcarGO Crosson és Kecskeméten a TPI Trade Hírös Cross terepkerékpár-verseny is dobogóra állhatott a sorozatban. BŐVEBBEN ITT ÉS ITT!

 

Több mint hetven felsőoktatásban tanuló fiatal, köztük az idén kajak-kenu sportágban világbajnoki aranyérmet szerző csömöri Balaska Márk és párja, Birkás Balázs is kiérdemelte az Év egyetemi sportolója elismerést. Gratulálunk a kitüntető címhez! BŐVEBBEN ITT!

 

Hagyományteremtő céllal idén ősztől rendszeresen szemlézzük a csömöri utánpótlás aktuális eredményeit, hiszen felnőtt sportolóink mellett a tehetséges fiatalok is hétről hétre megmérettetnek saját bajnokságukban. Hajrá, fiatalok, hajrá, Csömör! BŐVEBBEN ITT!

 

Nem sok meccset játszottak asztaliteniszezőink novemberben, de azokon egy kivételtől eltekintve döcögött a szekér. Ami pozitív: a II. gárda a legutóbbi hazai meccsén legyőzte ellenfelét, a tabellán előttünk álló őrbottyániakat. BŐVEBBEN ITT!

 

Hagyományteremtő rovatunkban portrésorozat keretében mutatjuk be csömöri edzőinket, minden hónapban más kerül rivaldafénybe. Novemberben a karatésok mesterét, a Magyar Wado-Ryu Karate-Do Akadémia elnökét, Torontáli Róbertet ismerhetjük meg. BŐVEBBEN ITT!