Újabb sportágakkal és versenyszámokkal bővül az idei csömöri Sportnap színes programkavalkádja. A megújult borítással rendelkező szabadtéri kispályán amatőr focibajnokság, lábteniszverseny és a kosarasok kedvence, dobóverseny is lesz!

 

Egyre több részletre derül fény a szeptember 24-i Sportnappal kapcsolatban. Folyamatosan várjuk az 5+1 fős focicsapatok jelentkezését a szabadtéri kispályán megrendezésre kerülő amatőr kispályás focibajnokságra! Nevezési díj nincs, de előnevezés szükséges! A verseny időpontja: 2017. szeptember 24. vasárnap, 12 és 16 óra között.

 

A játékosokat kérjük, hogy a pályát csak teremcipőben használják, illetve egységes pólóra, vagy mezre is szükség van a csapatok megkülönböztetése végett! Díjazás: serleg, emléklap, és a győztes csapat számára 3x1 óra pályabérlet!

 

Jelentkezés: sportkriszta@gmail.com. Pályabérlés: 06-70/443-35-81.

 

Kellő számú jelentkező esetében a délelőtt folyamán lábteniszverseny és a kosarasoknak dobóverseny is megrendezésre kerül. Segítsd a szervezők munkáját részvételi szándékod jelzésével a sportkriszta@gmail.com e-mail címen, vagy a CsömörSport közösségi oldalán üzenetben!