Vár a Sportnap!

A hagyományoknak megfelelően igazi színes programkavalkáddal várunk szeptember 24-én, vasárnap a Csömöri Sportcsarnokban és a Szabadtéri Sportközpontban az Európai Sporthét keretében rendezett Sportnapon! Böngészd programjainkat, sportoljunk együtt!

 

Sportnap program
2017. szeptember 24. vasárnap
 
9.00 Páros teniszverseny egésznap
9.00 Csömör KSK II. – Szigetszentmiklósi KSK II. férfi kézilabda
9.00–11.30 Lábtenisz és dobóverseny/szabadtéri kispálya               
9.00 FutaCsömör atlétikaverseny, közös bemelegítés
9.15 100 m síkfutás futamai
9.30 ReCreo nyílt edzés/kondipark
10.00 Arcfestés
10.15 400 m síkfutás futamai
10.20 Súlylökés
11.00–12.00 Nyílt edzés/ReCreo Aréna edzőterem
11.00 Csömör KSK – Domony KSE női kézilabdamérkőzés 
11.10 1500 m síkfutás futamai
11.20 Távolugrás
12.20 4000 m terepfutás
12.30 Közönségtalálkozó Európa- és világbajnok kajakpárosunkkal: Balaska Márk és Birkás Balázs
12.00–16.00 Amatőr foci házibajnokság/szabadtéri kispálya
13.00 Ritmikus gimnasztika bemutató és nyílt óra
13.00–14.00 Nyílt edzés a ReCreo Aréna edzőtermében
13.20–15.20 Utánpótlás focifesztivál
13.30 Az atlétika verseny eredményhirdetése
14.00 Művészi torna edzés felnőtt nőknek
14.30 ReCreo nyílt edzés/kondipark
16.00 Csömör KSK – Verőce SE focimeccs

A programváltozás jogát fenntartjuk!

Műsorvezető: Gajdos Tamás. Zenefelelős: DJ Hori.
A Sportnapra a belépés ingyenes, de egyes versenyszámokban csak előnevezéssel, és a nevezési díj befizetése esetén lehet indulni!

 

A programokat 10 órától arcfestés kíséri!

 

És hogy pótoljuk az energiát: a Kürcsi Őskalács támogatásával egészséges édességek (pl: sütőtökkel édesített kalács) közül válogathatunk, illetve a Felvári Büfé is ínyencségekkel készül a Sportnapra!

 

Részletes programleírás:

Csömör KSK II. – Szigetszentmiklósi KSK II. férfi kézilabdameccs

A Sportnap "hivatalos" programja a Pest megyei bajnokságban induló férfi kézilabdázóink meccsével veszi kezdetét. A gárda ragyogóan kezdte a pontvadászatot, hazai pályán ezúttal is győzelemmel szeretnék megalapozni a fiúk a jó hangulatot a lányok meccse előtt.

 

ReCreo Aréna
Játékos gyakorlatokkal vár minden mozogni, formálódni, fogyni vágyót vár a ReCreo stábja a Csömöri Sportcsarnokban és a Szabadtéri kondiparkban! Az edzéslehetőségekről érdeklődni lehet: recreo.mozgas@gmail.com; 06-70-340-6167; http://www.recreostudio.hu/

 

Csömör KSK – Domony KSE női kézilabdameccs
Először lép pályára a szezon során hazai környezetben a Pest megyei bajnokság I. osztályában szereplő női kézilabdacsapatunk. Turák Csaba címvédő lányai ebből az alkalomból mindenképpen győzelemmel szeretnének bemutatkozni szurkolóiknak.

 

Ritmikus gimnasztika
A ritmikus gimnasztika a torna, a tánc és a balett ötvözete. A foglalkozások során a sportszerek használatával fejlődik a mozgáskoordináció, a ritmusérzék és a hajlékonyság. A felnőtt hölgyek számára a művészi tornán való részvétel adhat gyönyörű, nőies formát. Kapcsolat: Kiss Tímea, Tel.: +36/30-574-0419, és timmyrsg@gmail.com.

 

Meglepetésvendégek
Közönségtalálkozóval egybekötött élménybeszámoló Európa- és világbajnok kajakpárosunkkal: Balaska Márk és Birkás Balázs. A duó várja a kérdéseket kicsiktől és nagyoktól, amelyeket mindenki feltehet majd nekik személyesen, majd jöhet dedikálás ideje, melyhez dedikáló kártyát biztosítanak a szervezők.

 
Utánpótlás focifesztivál
A Sportnap keretein belül U7-es és U9-es korosztályok számára kiírt fesztiválja kerül megrendezésre. A csömöri gyerekeken kívül számos környékbeli település csapata kmeghívást kapott, többek között Mogyoród, Dunakeszi és Göd is.

 

Street workout, illetve workout párbaj
A Szabadtéri kondiparkban a legkülönfélébb hajmeresztő mutatványokkal szórakoztatják a srácok magukat és a publikumot.

 

Csömör KSK – Verőce SE focimeccs
Remekül rajtoló nagypályás focistáink harmadszor lépnek pályára hazai környezetben a szezon során. Eddig 100 %-osak itthon Jenei Ottó fiai, azért dolgoznak, hogy a statisztika tovább javuljon eddigi legnehezebb ellenfelük a verőceiek ellen is. Szurkoljunk nekik! A belépés ingyenes!

 

Versenyek
FutaCsömör atlétikai verseny

Versenyszámok minden korosztálynak: súlylökés, távolugrás, síkfutás, terepfutás. Nevezési díj előnevezés esetén: versenyszámonként 600 forint. Nevezési díj helyszíni nevezéssel: versenyszámonként 1200 forint. Kedvezmények (csak előnevezés esetén): csömöri diákoknak ingyenes, iskolai csoportoknak 300 Ft/fő/versenyszám. Részletek: http://futapest.hu/kiiras/csomor_palya_2017.htm

 

Páros teniszverseny
Nevezési díj párosonként: 2000 Ft. Nevezhet férfi páros, női páros, vegyes páros is. Az a páros, amely női játékossal is rendelkezik, 15 pont előnnyel kezdhet minden game-t. A verseny díjazása: 5, 4, 3 alkalmas teniszbérlet. Előnevezés szükséges, a verseny napján legkésőbb 8.30-ig! Jelentkezés: gubalu33@gmail.com vagy 06-70/281-64-43.

 

Amatőr kispályás focibajnokság
A szabadtéri kispályán megrendezésre kerülő amatőr kispályás focibajnokságra 5+1 fős focicsapatok jelentkezését várjuk. A játékosokat kérjük, hogy a pályát csak teremcipőben használják, illetve egységes pólóra, vagy mezre is szükség van a csapatok megkülönböztetése végett! Díjazás: serleg, emléklap, és a győztes csapat számára 3x1 óra pályabérlet! Jelentkezés: sportkriszta@gmail.com. Pályabérlés: 06-70/443-35-81.

 

Kosárra dobóverseny, lábteniszverseny
Kellő számú jelentkező esetén a délelőtt folyamán lábteniszverseny és a kosarasoknak dobóverseny is megrendezésre kerül. Közreműködik a Ziccer Kosársuli. Segítsd a szervezők munkáját részvételi szándékod jelzésével a sportkriszta@gmail.com e-mail címen, vagy a CsömörSport közösségi oldalán üzenetben!

 

Mindenkit szeretettel várunk!

 

Csömöri Sportcsarnok és Szabadtéri Sportközpont,
2141 Csömör, Major u. 7-9.
www.csomorsport.hu • facebook.hu/csomorsport