Évről évre egyre nagyobb létszámmal teljesíti a Telekom Vivicittá Városvédő Futást a csömöri csapat - ezúttal 103 fővel álltak rajthoz. A javarészt iskolásokból és szüleikből álló sportos brigád idén is az olvasás öröméért és megszerettetéséért futott.

 

A 2018-as, 33. Telekom Vivicittá Városvédő Futásra 84 országból, több mint 28 ezer nevező érkezett a Margitszigetre, többek között a 103 lelkes csömöriből álló csapat, amelyhez több ismert ember is csatlakozott: Finy Petra írónő mellett, Grecsó Krisztián író, költő és Vecsei H. Miklós színművész is futócipőt húzott, hogy támogasson egy jó ügyet! Hogy mit?

 

GALÉRIA ITT!

 

A kultúra mindenkié!
Harmadik éve fut a csömöri csapat a Vivicittán az olvasás népszerűsítéséért és az olvasás örömének közvetítéséért. A "kulturális összeesküvés" idén a család nélkül nevelkedő gyermekek számára szeretne meglepetést szerezni és eljuttatni néhány gyermekotthonba egy-egy jó történetet, gondolatébresztő verset vagy éppen egy kacagtató olvasmányt.

 

A Margitszigeten, a kiállítói standon, adománygyűjtő dobozba is lehetett adományt felajánlani, illetve az alábbi linken! Jobb oldalt a „TÁMOGASS!” gombra kattintva ajánlható fel bármely csekély összeg, mely lehet anonim is. (Az adatok megadását követően érkezik egy e-mail az utalási részletekkel.)

 

Csatlakozzon az olvasásnépszerűsítési futás támogatóihoz!