Családban marad

Több csömöri sportcsalád is kiemelkedő elismerésekben részesült az idei Sportbálon, hiszen Nehézék és Turákék is büszkék lehetnek több generációs teljesítményükre. Az említett példák alapján igaz lehet: a tehetség bizony örökölhető!

 

A Sportbálon idén sem tudott részt venni, de "természetesen" a díjazottak között volt Nehézék Krisztiánja, aki a tavalyi év utánpótlás futsalosa cím után ezúttal a felnőttek között zsebelte be a legjobbnak járó elismerést! Tavaly nővére, Tímea lett a női kézilabdacsapat legjobbja, idén az év csapatának megválasztott bajnoki aranyérmes együttes tagjaként kapott kitüntetést, a büszke édesanya, Nehézné Borhy Judit pedig a nordic walking csapat megbecsült tagjaként részesült az esztendő legjobbjának járó tapsban. Van egy sejtésünk, miszerint hamarosan a legkisebb gyermek, Anna is odaérhet választott sportágának élére...

 

Nemcsak Nehézék számítanak komoly tehetséggel megáldott családnak, hiszen január végén Turákék is dupláztak: Csaba a férfi kézilabdacsapat kapitányaként nyerte el a legjobbnak járó elismerést, mellesleg vezetőedzőként aranyéremig kormányozta a női gárdát, ráadásul tovább növelheti büszkeségét, hogy Félix fia is letette névjegyét az utánpótlás korosztályban, miután a serdülők között a legjobb kézilabdázónak választották. Fiatal kora - 16 éves - ellenére az idősebbek között, sőt, a felnőttek között is meghatározó a beállós posztján, így tulajdonképpen senkit sem lepett meg a döntés.