Összefoglaló sorozatunkban visszapillantunk a magunk mögött hagyott hónapra, és megnézzük, hogy milyen volt a december CsömörSport szemmel. Csodát tettek futsalosaink, Csömörön gáláztak a hegyibringások, koccintás az Évzáró futáson.

 

Telt ház előtt, fantasztikus hangulatban, gáláns módon ünnepelték futsalosaink a klub 25. születésnapját. A Tigrisek izgalmas mérkőzésen győzték le a gödöllőieket, majd egy héttel később az újpestieket is. A naptári év utolsó bajnokiján kikaptunk Dunakeszin. BŐVEBBEN ITT, ITT ÉS ITT!

 

Centimétereken múlt férfi kézilabdázóink győzelme a Pilisvörösvári KSK elleni hazai NB II-es idényzárón, még rosszabbul jártunk azonban idegenben, Budakalászon ugyanis egy pontot sem szereztünk a fiataloktól. BŐVEBBEN ITT ÉS ITT!

 

Női kézilabdacsapatunk a Domony KSE idegenbeli kiütésével zárta a 2017-es esztendőt. A lányok az igazoltan hiányzó Turák Csaba nélkül is végig magabiztosan szerepeltek, a két ponttal pedig a második helyen várhatjuk az ünnepeket. BŐVEBBEN ITT!

 

Csömörön közös kerékpáros esemény keretében rendezték meg a Top Maraton és XC-szakág 2017-es évzáró díjátadó gáláját, melyen az összetett eredménylisták legjobbjai vehették át kiérdemelt jutalmukat. Több kategóriában is dobogóra állhattunk. BŐVEBBEN ITT!

 

A legszebb napjait idézte a csömöri futsal: végig koncentrált, tudatos játékkal, imponáló magabiztossággal győzte le a címvédő Rába ETO gárdáját futsalcsapatunk a Magyar Kupa 3. fordulójában! A srácok várhatják a negyeddöntő sorsolását. BŐVEBBEN ITT!

 

Remekül sikerült a december a Cube-Csömör rutinos bringásának, Buruczki Szilárdnak: a cyclocross Magyar Kupa-sorozat szekszárdi állomásán aranyérmet ünnepelhetett, míg egy héttel később Miskolcon ezüstöt nyert. BŐVEBBEN ITT, ITT!

 

A CsömörSport karate szakosztálya hétvégén a Gankaku-Óbudai Kupán lépett tatamira a fővárosban, a Torontáli Róbert vezette együttes 13 fővel képviselte klubunkat. Ez a szám most szerencsét hozott, mert a srácok remekül szerepeltek. BŐVEBBEN ITT!

 

Az esztendő végének közeledtével kellemes vacsorán vettek részt a csömöri edzők és sportvezetők, ahol értékelték a mögöttünk hagyott évet - sikerekben nem volt hiány! Kézilabdázóink és karatésaink is megünnepelték az esztendő végét. BŐVEBBEN ITT, ITT ÉS ITT!

 

Az idén kereken 60. alkalommal választják meg az év legjobb sportolóit, csapatait és edzőit a Magyar Sportújságírók Szövetségének tagjai. Az év csapata jelöltjei között az egyéni sportágak csapatversenyében a Balaska Márk-Birkás Balázs duó is érdekelt. BŐVEBBEN ITT!

 

Hagyományteremtő céllal idén ősztől rendszeresen szemlézzük a csömöri utánpótlás aktuális eredményeit, hiszen felnőtt sportolóink mellett a tehetséges fiatalok is hétről hétre megmérettetnek saját bajnokságukban. Hajrá, fiatalok, hajrá, Csömör! BŐVEBBEN ITT!

 

Véget ért az esztendő asztaliteniszezőinknek: az I. csapat a Pest megye I/B osztály 9. helyén, míg a II. gárda a I/C Észak-csoport erős mezőnyében a 7. helyen fejezte be a naptári évet. Januárban folytatódik a bajnokság és tovább küzdhetünk céljainkért. BŐVEBBEN ITT!

 

Hagyományteremtő új rovatunkban portrésorozat keretében mutatjuk be csömöri edzőinket, minden hónapban más és más kerül rivaldafénybe. Decemberben felnőtt férfi kézilabdázóink vezetőedzőjét és az utánpótlás nevelőjét, Bagyánszki Zsoltot ismerhetjük meg jobban. BŐVEBBEN ITT!

 

Eljött az év vége és a szilveszteri összegzések ideje - minisorozatunkban a 100%-os hazai őszt produkáló foci-, a tavasszal remeklő kézi- és csodát tevő futsalcsapatunk 2017-es naptári évét vettük górcső alá. BŐVEBBEN ITT, ITT, ITT ÉS ITT!

 

Stílszerűen egy pezsgő eldurrantásával vette kezdetét a hagyományoknak megfelelő Évzáró futás Csömörön, amelyen rekordlétszámú nevező állt rajthoz. A kissé sáros pályán ideális időjárás várta a futókat, akik két távon is bizonyíthattak. BŐVEBBEN ITT!

 

A 25 éves Rubeola FC Csömör felejthetetlen születésnapot ünnepelt a Csömöri Sportcsarnokban. A múlt nagyjai mellett a jövő reménységei is labdába rúgtak a programkavalkád során, a szurkolók pedig elsőosztályú produkciójukkal kitettek magukért!