Összefoglaló sorozatunkban visszapillantunk a magunk mögött hagyott hónapra, és megnézzük, hogy milyen volt a június CsömörSport szemmel. Bronzot hoztak az Eb-ről Balaskáék, futsalosaink az NB I-be jutottak, sikerrel zajlott le a Csömöri Bringafesztivál.

 

Nagypályás focicsapatunk két hazai mérkőzéssel zárta a megye II-es szezont: előbb győztünk a sereghajtó pilisszentivániak ellen, majd kikaptunk a már bajnok VS Dunakeszitől - a tabellán a nyolcadik helyen végeztünk. BŐVEBBEN ITT ÉS ITT!

 

A szegedi gyorsasági kajak-kenu Európa-bajnoki válogatón a Balaska Márk, Birkás Balázs kettős magabiztosan győzött K2 200 méteren, így a szám Eb- és vb-címvédőjeként utazhattak Belgrádba a felnőtt kontinensviadalra! BŐVEBBEN ITT!

 

Ragyogóan indult számunkra a 2020-as tokiói olimpia kvótafutó-sorozata a hegyibringásoknál, hiszen Valter Attila kettős győzelmet aratott Bosznia-Hercegovinában, de Dina Márton is szorgosan gyűjtögeti a pontokat. BŐVEBBEN ITT, ITT ÉS ITT!

 

Miskolcon rendezték meg a junior és utánpótlás atlétikai bajnokságot, ahol nagyszerű formában lévő tehetségünk, Csák Tamás a 3000 méteres akadályfutás végén felállhatott a dobogóra, majd tagja is lett a Csehországba utazó junior-válogatottnak! BŐVEBBEN ITT, ITT, ÉS ITT!

 

A bivalyerős mezőnyben Európa-bajnoki bronzérmet szerzett a címvédő Balaska Márk-Birkás Balázs páros a kajakkettesek 200 méteres számában a belgrádi kajak-kenu Eb zárónapján. A magyar válogatott ezúttal is az éremtáblázat élén zárt. BŐVEBBEN ITT!

 

Nagykovácsiban gyűlt össze a maratoni hegyibringások hazai krémje, hogy az országos bajnokság keretein belül eldöntsék, ki milyen formának örvend a sártengerben. A csömöri versenyzők közül hárman is ezüstérmet vehettek át a dobogón. BŐVEBBEN ITT!

 

Győrben, a július 5-8. között megrendezésre kerülő U18-as Eb helyszínén találkoztak egymással Magyarország legjobb ifjúsági atlétái, hogy eldöntsék az idei ob-címeket és a helyezéseket. A Csömör KSK tehetsége, Marczika András két éremmel tért haza! BŐVEBBEN ITT!

 

Megkímélte az eső a VI. Csömöri Bringafesztivált, amely végig ragyogó hangulatban zajlott és rekordszámú versenyzővel, illetve látogatóval, nézővel zárt. A Cube-Csömör kerékpárosai közül hárman is a dobogóra állhattak a nemzetközi mezőnyben. BŐVEBBEN ITT ÉS ITT!

 

Mindkét asztalitenisz-csapatunk számára befejeződött a Pest megyei bajnokság. Az I. gárda a 12. helyen, utolsóként zárt az I/B osztályban, II. csapatunk azonban büszke lehet a szezon hajrájára és a 6. helyére a tabellán I/C Északon. BŐVEBBEN ITT!

 

A 2018-as évben is a Debrecen melletti Bocskaikert adott otthont az országúti bringásoknál a Magyar Kerékpáros Szövetség égisze alatt megrendezett egyéni időfutam országos bajnokságnak, ahol a csömöri Valter Attila győzött az U23-asoknál! BŐVEBBEN ITT!

 

Futsalosaink előbb elveszítették a BME-BT FC elleni NB II-es döntőt, majd az FTC Futsal-Fisher Klíma elleni osztályozón két fantasztikus meccset produkáltak és feljutottak a sportág élvonalába! BŐVEBBEN ITT, ITT ÉS ITT!