Ilyen volt 2018. május

Összefoglaló sorozatunkban visszapillantunk a magunk mögött hagyott hónapra, és megnézzük, hogy milyen volt a május CsömörSport szemmel. Kajakos Világkupa-ezüst Szegedről, szezont zártak kézilabdázóink, aranyérmesek futsalosaink!

 

Férfi kézilabdázóink hatalmas küzdelemben nyertek Pilisvörösváron, hazai pályán azonban kikaptak az élet-halál harcban a Budakalász U22 gárdájától, így a 9. helyen fejezték be a küzdelmeket az NB II-ben. BŐVEBBEN ITT ÉS ITT!

 

Nagypályás focistáink aktív időszakot tudhatnak maguk mögött, hiszen hatszor is pályára léptek a hónap folyamán a megye II-es bajnokságban. Mérlegük: két győzelem és négy vereség. BŐVEBBEN ITT, ITT, ITT, ITT, ITT ÉS ITT!

 

Dübörög bringásaink szezonja, folyamatosak a versenyek külföldön és belföldön egyaránt, így nincs idejük unatkozni a Cube-Csömör színeiben tekerőknek. BŐVEBBEN ITT, ITT, ITT, ITT, ITT, ITT, ITT, ITT, ITT, ITT, ITT ÉS ITT!

 

Futsalosaink a felsőházi rájátszás hajrájában rendkívüli izgalmak után szerezték meg az aranyérmet, amellyel megszerezték a jogot arra, hogy a másik csoportgyőztessel megvívják harcukat az élvonalba jutásért. BŐVEBBEN ITT, ITT, ITT ÉS ITT!

 

Az időjárás megkegyelmezett a III. Regionális atlétikaverseny mezőnyének, elkerült az eső és enyhe szélben rendezhettük meg a minden évben népszerű viadalt. Címvédő csömöri csapatunk óriási csatában ezüstérmet nyert, a kupa pedig ismét a váciaké lett! BŐVEBBEN ITT!

 

Női kézilabdacsapatunk óriási küzdelemben végül negyedikként végzett a Pest megyei bajnokságban. A Százhalombattai KE ellen az utolsó másodpercekben maradtunk le a bronzéremről. BŐVEBBEN ITT, ITT, ITT ÉS ITT!

 

A CsömörSport atlétái - ahogy beköszöntött a jó idő - a bringásokhoz hasonló aktív időszakot éltek meg májusban, sorra járták a különböző versenyeket az országban. BŐVEBBEN ITT, ITT, ITT, ÉS ITT!

 

Hagyományteremtő céllal tavaly ősztől rendszeresen szemlézzük a csömöri utánpótlás aktuális eredményeit, hiszen felnőtt sportolóink mellett a tehetséges fiatalok is hétről hétre megmérettetnek saját bajnokságukban. Hajrá, fiatalok, hajrá, Csömör! BŐVEBBEN ITT!

 

A csömöri Balaska Márk vezette férfi kajaknégyes 500 méteren ezüstérmet szerzett a spanyol hajó mögött az új olimpiai számban a szegedi Világkupán. A tervezett 15 helyett 24 éremmel zárta a magyar válogatott az év első nemzetközi gyorsasági viadalát! BŐVEBBEN ITT!

 

Hagyományteremtő új rovatunkban portrésorozat keretében mutatjuk be a csömöri sportélet főszereplőit, minden hónapban más és más kerül rivaldafénybe. Májusban Csömör Nagyközség polgármesterét, Fábri Istvánt ismerhetjük meg jobban. BŐVEBBEN ITT!

 

Egyik kézilabdacsapatunk szurkolói sem lehetnek maradéktalanul elégedettek az idei szezon után. A fiúk a 9. helyen végeztek az NB II-ben, a lányok címvédőként negyedikként zártak. A két vezetőedző, Bagyánszki Zsolt és Turák Csaba értékelt kameránk előtt.