Összefoglaló sorozatunkban visszapillantunk a magunk mögött hagyott hónapra, és megnézzük, hogy milyen volt az április CsömörSport szemmel. Beindult a fociszezon hazai pályán, Csehországban remekelt Valter Attila, csömöriek száguldottak a Vivicittán.

 

Öt hónap után rendeztünk ismét megye II-es bajnokit hazai pályán, de végre beindult a tavaszi szezon a Csömöri Szabadtéri Sportközpontban: győzelemmel nyitottunk, mellette két csömöri, és két idegenbeli vereség van a statisztikában. BŐVEBBEN ITT, ITT, ITT, ITT ÉS ITT!

 

Női kézilabdázóink mindkét negyeddöntős meccsüket megnyerték a hónapban, így az Alsónémedi SE elleni párharc után folytathatják címvédő menetelésüket a Pest megyei bajnokság egyenes kieséses szakaszában. BŐVEBBEN ITT ÉS ITT!

 

Futsalcsapatunk továbbra is letaszíthatatlan az élről a felsőházi rájátszásban: három győzelem és egy vereség az áprilisi mérleg az NB II-ben, az előny pedig jelenleg nyolc pont! BŐVEBBEN ITT, ITT, ITT ÉS ITT!

 

Férfi kéziseink három meccsükön egy győzelem mellett kétszer kaptak ki az NB II-ben, így rendkívül kiélezett hajrára van kilátás a bajnokságban. Bagyánszki Zsolt együttese a nyolcadik helyre hajt a tabellán. BŐVEBBEN ITT, ITT ÉS ITT!

 

A Cube-Csömör színeiben Horvátországban, a Pannon Cycling Teamet képviselve pedig többek között Csehországban szálltak nyeregbe bringásaink. Mindkét versenyen kihajtották magukat legjobbjaink. BŐVEBBEN ITT ÉS ITT!

 

A csömöri atléták is sűrű hónapot zártak áprilisban, megfordultak a különböző versenyeken például Győrújbarátban, Szurdokpüspökiben és Szigetmonostoron is. BŐVEBBEN ITT, ITT, ITT, ITT ÉS ITT!

 

Ismét válogatott vendégeket köszönthettünk a Csömöri Sportcsarnokban: a magyar U18-as futsalválogatott kétszer is pályára lépett barátságos mérkőzésen a korosztályos portugál válogatott ellen. BŐVEBBEN ITT ÉS ITT!

 

Évről évre egyre nagyobb létszámmal teljesíti a Telekom Vivicittá Városvédő Futást a csömöri csapat - ezúttal 103 fővel álltak rajthoz. A javarészt iskolásokból és szüleikből álló sportos brigád idén is az olvasás öröméért és megszerettetéséért futott. BŐVEBBEN ITT!

 

Hagyományteremtő céllal tavaly ősztől rendszeresen szemlézzük a csömöri utánpótlás aktuális eredményeit, hiszen felnőtt sportolóink mellett a tehetséges fiatalok is hétről hétre megmérettetnek saját bajnokságukban. Hajrá, fiatalok, hajrá, Csömör! BŐVEBBEN ITT!

 

Áprilisban sem termett babér asztaliteniszezőinknek a Pest megyei bajnokságokban. A hajrában hazai pályán és idegenben egyaránt pályára léptünk az I/B, illetve az I/C Észak pontvadászatban: részsikerekre büszkék lehetünk, de győznünk nem sikerült. BŐVEBBEN ITT!

 

Hagyományos rovatunkban portrésorozat keretében mutatjuk be a csömöri sportélet főszereplőit, minden hónapban más és más kerül rivaldafénybe. Áprilisban focicsapatunk kapitányát és házi gólkirályát, Tihanyi Ármint ismerhetjük meg jobban. BŐVEBBEN ITT!

 

Álomszerű szezonon van túl a világbajnok csömöri kajakos Balaska Márk, de már új célok motiválják. Hathetes dél-afrikai "kiképzés" után Budapesten folytatta az alapozást, mielőtt Szolnok következett volna. Kőkemény felkészülése közben lestük meg!