Összefoglaló sorozatunkban visszapillantunk a magunk mögött hagyott hónapra, és megnézzük, hogy milyen volt az október CsömörSport szemmel. Józsa debütált a válogatottban, Valterék dobogóztak Izraelben, Jánosi Luca megszerezte első tornagyőzelmét!

 

Futsalosaink számára négy mérkőzést tartogatott az októberi hónap az NB I-es bajnokságban, ahol nagyokat csatáztak a srácok, pontot azonban nem tudtak szerezni a két hazai és a két idegenbeli mérkőzésen. BŐVEBBEN ITT, ITT, ITT ÉS ITT!

 

Nagypályás focistáink hullámvölgybe kerültek a megye II-es bajnokságban, két döntetlen mellett kétszer is vereséget szenvedtek aktuális ellenfelüktől - vége a szezonban a veretlen hazai sorozatnak. BŐVEBBEN ITT, ITT, ITT ÉS ITT!

 

Hibátlan mérleggel zárta a hónapot női kézilabdacsapatunk, négy meccsből négyet nyertek a lányok, ezzel a teljesítménnyel pedig átvették a vezetést a bajnoki tabellán a csúcsrangadó előtt. BŐVEBBEN ITT, ITT, ITT ÉS ITT!

 

Két rendkívül fontos győzelemmel folytatta az NB II-es bajnokságot férfi kézilabdacsapatunk: a szezonbeli első idegenbeli siker után hazai pályán verték a srácok a szomszéd Gödöllői KC együttesét. BŐVEBBEN ITT, ITT ÉS ITT!

 

Október első hetének végén a magyar válogatott és a Cube-Csömör két bringása, Dina Márton és Valter Attila csapatban indult Ya'arimban, az Epic Israel hegyikerékpáros XCS S1-es viadalon. A duó a harmadik helyen végzett az összetettben. BŐVEBBEN ITT!

 

Idén is remekelt a csömöri karate szakosztály a hagyományos szombathelyi Goju Kupán: a tehetséges fiatalokkal utazó Torontáli Róbert vezetőedző minden tanítványa dobogós helyen zárt az erős nemzetközi mezőnyben! BŐVEBBEN ITT!

 

A csömöri atlétika szakosztály két futója is rajthoz állt a 33. SPAR Budapest Maratonon: a hölgyek között Bosznay Diána, míg a férfiak mezőnyében Jakab Károly nézett szembe a kihívással és mindketten remekül teljesítettek. BŐVEBBEN ITT!

 

Kezdetét vette az idei cyclocross Magyar Kupa-szezon a fővárosi Kamaraerdőben. A kijelölt nyomvonal nem volt könnyű, de a csömöri Buruczki Szilárdon ez sem fogott ki, illetve a szekszárdi pálya sem. BŐVEBBEN ITT ÉS ITT!

 

A kiemelkedően tehetséges csömöri teniszező, Jánosi Luca pályafutása első ITF junior tornagyőzelmét ünnepelhette Montenegróban, ahol egy 5-ös kategóriás verseny hozta meg az áttörést, majd néhány héten belül újabb két rangos sikert zsebelt be októberben! BŐVEBBEN ITT ÉS ITT!

 

Ragyogó napsütéses őszi időben került sor az idei, immár hetedik Csömöri Csatangolóra, amelyen közel négyszázan vettek részt a különböző távokon - a kutyabarát túrán ráadásul számos négylábú kedvenc is csatlakozott a gazdákhoz. BŐVEBBEN ITT!

 

A 2018-as bringásszezon zárásaként a válogatott és a Cube-Csömör két sikerembere, Dina Márton és Valter Attila is elutazott Újvidékre, hogy tovább folytassák a pontok gyűjtögetését az olimpiai részvételhez. A srácok ezúttal sem utaztak hiába! BŐVEBBEN ITT!

 

Két budapesti versenyen is ragyogóan szerepeltek a mosolygós csömöri ritmikus gimnasztikázó lányok, előbb Angyalföldön, majd a Pestszentimrei Sportkastélyban nyűgöztek le mindenkit. BŐVEBBEN ITT ÉS ITT!

 

Ugyan hazai pályán hibátlan győzelmet aratott asztalitenisz-csapatunk az őrbottyániak ellen, idegenben meggyűlt a bajunk a másik gárdájukkal a Pest megyei bajnokság I/C Észak-csoportjában. Együttesünk jelenleg a 6. a tabellán. BŐVEBBEN ITT!

 

Négy meccsen négyszer győzött felnőtt futsalválogatottunk a poreci nemzetközi tornán, ahol az RFC Csömör kapusa, Varsányi Áron mellett a szintén a Tigriseket képviselő, most bemutatkozó Józsa Tamás is szerepet vállalt a nemzeti csapat sikerében. BŐVEBBEN ITT!

 

Hagyományteremtő céllal rendszeresen szemlézzük a csömöri utánpótlás aktuális eredményeit, hiszen felnőtt sportolóink mellett a tehetséges fiatalok is hétről hétre megmérettetnek saját bajnokságukban. Hajrá, fiatalok, hajrá, Csömör! BŐVEBBEN ITT!

 

Kirobbanó formában versenyezte végig a 2018-as szezont a csömöri Valter Attila, aki a bombaerős nemzetközi országúti kerékpáros mezőnyben is letette a névjegyét. Évértékelő interjúnkban kiderül, melyik idei eredményére a legbüszkébb!