Összefoglaló sorozatunkban visszapillantunk a magunk mögött hagyott hónapra, és megnézzük, hogy milyen volt a szeptember CsömörSport szemmel. Valter klasszisteljesítményt produkált, Varsányi debütált a válogatottban, ragyogóan sikerült a Sportnap.

 

Ezüstérmet nyert a Rév TSC elleni döntőben férfi kézilabdacsapatunk a VII. Fábián Ferenc Emléktornán. A hagyományos, szezon előtti viadalon izgalmas meccseket láthattunk, és a második hely mellett a legjobb kapusra és a gólkirályra is büszkék lehetünk! BŐVEBBEN ITT!

 

Háromszor nyert hazai pályán nagypályás focicsapatunk, két vereség mellett pedig egyszer döntetlent játszott idegenben a hónap során. A megye II-es bajnokságban ezzel a teljesítménnyel dobogóközelben vagyunk. BŐVEBBEN ITT, ITT, ITT, ITT, ITT ÉS ITT!

 

Bravúros döntetlennel tért vissza a sportág élvonalába az RFC Csömör futsalcsapata! A Szombathelyen megvívott csata után a nyírgyulajiak ellen hazai pályán is pontot szereztünk, a veszprémi kirándulás viszont nem sikerült. BŐVEBBEN ITT, ITT ÉS ITT!

 

A Magyar Kerékpáros Szövetség Békéscsaba belvárosában rendezte Magyarország kerékpáros kritérium bajnokságát. Az egy kilométeres teljesen lezárt körpályán, 32 fokos hőségben zajlottak a futamok, és a csömöri Szatmáry András nyert! BŐVEBBEN ITT!

 

Hazai döntetlennel kezdte a Pest megyei bajnokságot női kézilabdacsapatunk, majd zsinórban három nagyszerű győzelmet arattak a lányok az új vezetőedző, Kavrán Andrea irányítása alatt. BŐVEBBEN ITT, ITT, ITT ÉS ITT!

 

Az ősz első viadalaként megrendezett Eliminatour Kanizsa Nagydíj versenyzőinek dolgát megnehezítette a kifejezetten rossz időjárás. Valter Attila azonban így is ezüstérmet szerzett, ami a svájci XCO-vb előtt jó ajánlólevélnek számított. BŐVEBBEN ITT!

 

Mindkét remeklő atlétánk, Csák Tamás és Marczika András is bejutott a II. Atlétikai ifjúsági és junior magyar ligadöntőbe, ahová az éves teljesítmény alapján csak a legjobb nyolc utánpótlás-sportolót hívják meg. Többször is dobogóra állhattak a srácok! BŐVEBBEN ITT!

 

A Svájc szívében megrendezett hegyikerékpáros világbajnokság első napján Magyarország a tizenötödik helyen végzett csapatváltóban, míg a folytatásban az U23-asok között Dina Márton a 12. helyen végzett, Valter Attila pedig a 30. pozícióban zárt. BŐVEBBEN ITT!

 

Magyarország felnőtt és U23-as félmaraton bajnoksága egyben a 33. Wizz Air Budapest Félmaraton is volt, ahol a csömöri atléták is rajthoz álltak: Hakkel Tünde a 24. lett, Csák Tamás pedig megnyerte a versenyt a junior korosztályban! BŐVEBBEN ITT!

 

Két idegenbeli vereség közé ékelődött egy nagy csatában aratott győzelem hazai pályán - így foglalható össze férfi kézilabdacsapatunk hónapja az egyre erősebb mezőnnyel bíró, elképesztő harcokat hozó NB II-ben. BŐVEBBEN ITT, ITT ÉS ITT!

 

A Tour de Hongrie sikere után a 2.1-es Szlovák Körversenyen szerepelt a csömöri tehetségekkel felálló Pannon Cycling Team, amelyben Valter Attila ezúttal is extrát nyújtott, a második napon a harmadik helyen ért célba a bombaerős mezőnyben! BŐVEBBEN ITT!

 

Bő három év szünet után lépett ismét pályára férfi kézilabdacsapatunk a Magyar Kupában, ahol az 1. fordulóban az NB I/B-s Balassagyarmati Kábel SE látogatott Csömörre. Ráncigáltuk az oroszlán bajszát, de a továbbjutást nem sikerült kiharcolnunk. BŐVEBBEN ITT!

 

Programokból, aktivitásból és jókedvből idén is bőven adatott a Sportnapon, reggeltől estig benépesült a salak, a fű és a parketta, a lelkes amatőröktől a világbajnok sztársportolókig mindenki megtalálhatta a kedvencét. Tartalmas és aktív napot zártunk! BŐVEBBEN ITT!

 

Újabb szurkolóbarát fejlesztések készültek el a Csömöri Sportcsarnokban és környezetében: a kibővített parkoló mellett a mozgássérült rámpa is használható már, a főlelátóval szemben pedig a legmodernebb LED-kijelző került átadásra. BŐVEBBEN ITT!

 

Megint nagyot alakítottak a csömöri bringások: a XVI. MTB Pilis Kupa C1 XCO-versenyen Dina Márton és Valter Attila kettős győzelmet szerzett a nemzetközi elit mezőnyben, ezzel a két remek helyezéssel pedig bezsebeltek 100 UCI-pontot! BŐVEBBEN ITT!

 

Három szoros mérkőzést játszott férfi futsalválogatottunk a csehországi Visegrádi Négyek Tornáján, ahol a felnőttek között debütált Varsányi Áron a nemzeti csapat kapujában, míg az U21-eseknél csömöri góloknak is örülhettünk! BŐVEBBEN ITT!

 

Az U23-as férfiak futamában a három magyar bringásból kettő is csömöri volt az innsbrucki országúti kerékpáros világbajnokságon: Valter Attila és Dina Márton is mindent megtett a bivalyerős mezőnyben, amely ezúttal a 65., illetve a 87. helyre volt elég. BŐVEBBEN ITT!

 

Hagyományteremtő céllal rendszeresen szemlézzük a csömöri utánpótlás aktuális eredményeit, hiszen felnőtt sportolóink mellett a tehetséges fiatalok is hétről hétre megmérettetnek saját bajnokságukban. Hajrá, fiatalok, hajrá, Csömör! BŐVEBBEN ITT!

 

Egy győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel kezdte a Pest megyei bajnokságot az I/C Észak-csoportban szereplő, az idei szezonra már összevontan, egy gárdával nevező asztalitenisz-csapatunk. Az együttes jelenleg a harmadik helyen áll a tabellán. BŐVEBBEN ITT!