Összefoglaló sorozatunkban visszapillantunk a magunk mögött hagyott hónapra, és megnézzük, hogy milyen volt az április CsömörSport szemmel. Valter óriásit tekert a Belgrád-Banja Lukán, Péter Sára az Eb-n, Varsányi pedig a válogatott tornán domborított.

 

Futsalosaink számára pocsékul sikerült a debreceni bajnoki fellépés, a Szigetszentmiklós Futsal otthonában azonban sikerült győzni és bezsebelni a bennmaradás szempontjából rendkívül fontos három pontot. BŐVEBBEN ITT ÉS ITT!

 

Atlétáink folyamatosan gyűjtik a kilométereket: a nyílt, mezei futó ob-n, az edzőtáborban és a pasaréti korosztályos ligaversenyen is remekeltek. BŐVEBBEN ITT, ITT ÉS ITT!

 

Női kézilabdacsapatunk a negyedik helyen zárta a B-csoportban az alapszakaszt a Pest megyei bajnokságban, így a negyeddöntőben az A-csoport győztesével, a Dunakanyar Kézilabda Akadémiával csaptak össze a lányok. BŐVEBBEN ITT, ITT ÉS ITT!

 

Nagypályás focistáink két hazai győzelem mellett két vereséggel (egy itthon, egy idegenben) hozták le az áprilisi hónapot, így továbbra is nyílt a harc a megye II-es bajnokság dobogójáért. BŐVEBBEN ITT, ITT, ITT ÉS ITT!

 

Az országúti kihívások mellett a hegyibringások között is bizonyított a csömöri Valter Attila, aki a festői osztrák Alpokban, egészen pontosan a Haimingban rendezett XCO-versenyen állt rajthoz, illetve győzött a felvidéki Stubnyafürdőn. BŐVEBBEN ITT ÉS ITT!

 

Tökéletes hónapot zárt férfi kézilabdacsapatunk, Bagyánszki Zsolt fiainak teljesítménye 100%-os volt áprilisban, két fontos győzelemmel életben tartottuk az érmes reményeket az NB II-es bajnokságban. BŐVEBBEN ITT ÉS ITT!

 

Ragyogóan szerepelt az ugrás döntőjében a csömöri Péter Sára a lengyelországi Szczecinben rendezett torna Európa-bajnokságon, ahol élete első Eb-szerdöntőjében az előkelő hetedik helyen végzett a rangos mezőnyben. BŐVEBBEN ITT!

 

A szép hagyományokkal rendelkező fővárosi Vivicittá futóversenyen ismét egy „jó ügyért” futottak a csömöri iskolások a Margitszigeten. A gyerekek kezdettől fogva az olvasást népszerűsítik, idén a látássérültek hangoskönyvtárának fejlesztéséért futottak. BŐVEBBEN ITT!

 

A magyar férfi futsalválogatott az RFC Csömör csapatkapitányával, Varsányi Áronnal a soraiban előbb ezüstérmet szerzett a horvátországi felkészülési tornán, majd hazai környezetben kétszer is legyőzte a dánok nemzeti csapatát. BŐVEBBEN ITT ÉS ITT!

 

A csömöri Valter Attila megint ellopta a show-t: a lengyel CCC Development színeiben harmadikként végzett összetettben és begyűjtötte a legjobb fiatalnak járó fehér trikót a Belgrád-Banja Luka 2.1 négynapos nemzetközi országúti kerékpárversenyen. BŐVEBBEN ITT!

 

Ugyan csak egyetlen meccset játszott a Pest megyei bajnokság I/C Észak-csoportjában szereplő asztalitenisz-csapatunk, de azon magabiztosan nyertek a fiúk idegenben, így 100%-os mérleggel zárták az áprilisi hónapot. BŐVEBBEN ITT!

 

Ihletett formában teniszezte végig a vajdasági Szabadkán megrendezett OP Subotica ITF-versenyt a csömöri Jánosi Luca, aki első számú kiemeltként egyéniben megnyerte a versenyt, párosban pedig az elődöntőig jutott szlovák partnerével. BŐVEBBEN ITT!

 

Hagyományteremtő céllal rendszeresen szemlézzük a csömöri utánpótlás aktuális eredményeit, hiszen felnőtt sportolóink mellett a tehetséges fiatalok is hétről hétre megmérettetnek saját bajnokságukban. Hajrá, fiatalok, hajrá, Csömör! BŐVEBBEN ITT!

 

Gyászol a csömöri sport: tragikusan fiatalon, 20 éves korában elhunyt Szabó Bence, aki éveken át szerepelt a nagypályás foci- és futsalcsapatainkban. A hatalmas veszteség okozta fájdalomban osztozunk a családdal. Játékosunk emlékét szívünkben őrizzük! BŐVEBBEN ITT!