Összefoglaló sorozatunkban visszapillantunk a magunk mögött hagyott hónapra, és megnézzük, hogy milyen volt a július CsömörSport szemmel. Bemutatkoztak fociedzőink, ökölpacsik a Bulgárkertben, ob-aranyak bringásaink nyakában.

 

A 31-szeres magyar focibajnok Ferencváros otthonában, a Groupama Arénában jártak stadiontúrán a táborozó csömöri gyerekek! A csillogó szempárokból kiolvasható volt, hogy mekkora élményt jelentett a lurkóknak az Üllői úti látogatás. BŐVEBBEN ITT!

 

Egy kötetlen bemutatkozás keretében megismerkedett a csömöri felnőtt nagypályás focicsapat tagjaival az új vezetőedző, Illés Károly, aki az új szezontól kezdve az utánpótlás szakmai koordinátori feladatait is ellátja majd a Csömör KSK együttesénél. BŐVEBBEN ITT!

 

A biztonságot végig szem előtt tartva, nagy sikerrel rendeztük meg az MTB XCO Csömör Nagydíj Magyar Kupa-futamot a Bulgárkertben, ahol még a dobogón is ökölpacsik csattantak. A Cube-Csömör büszke lehet számos dobogós helyére! BŐVEBBEN ITT!

 

Bemutatkoztak a különböző korosztályokban szereplő gyerekek szüleinek a Csömör KSK labdarúgó-szakosztályának új utánpótlásedzői, így első kézből kaphattak információkat egymástól az igényeket és a felvázolt fejlődési koncepciót illetően. BŐVEBBEN ITT!

 

A kézilabdázók és a focisták hetével folytatódott a csömöri táborszezon: a rengeteg programra és a remek hangulatra ezúttal sem lehetett panasz, az élmények megkoronázása pedig a Groupama Arénában tett látogatás volt. BŐVEBBEN ITT!

 

A nyári kánikula és a szabadságolások ellenére szép számmal érkeztek a gyerekek megújult fociszakosztályunk bemutatóedzésére, így a kicsik és az idősebbek külön gyakoroltak az utánpótlásedzőkkel, akik vidám és egyben tanulságos foglalkozást vezényeltek. BŐVEBBEN ITT!

 

Tovább bővülnek a Csömör KSK keretein belül működő küzdősport és mozgásfejlesztő lehetőségek: a Toranoko Sportegyesülettel együttműködésben ősztől a helyi óvodások és az iskolások a karate világába is betekinthetnek. BŐVEBBEN ITT ÉS ITT!

 

A Magyar Kézilabda Szövetség Szakmai- és Versenybizottsága elkészítette az NB II-es bajnokságok besorolásait a 2020-21-es idényre, amelyből már most körvonalazódik, hogy férfi kéziseink ismét mennyire nehéz és kiegyenlített szezonra számíthatnak. BŐVEBBEN ITT!

 

A Mátra lábánál, Parádon került sor az országúti kerékpárosok hegyi országos bajnokságára, ahol a Cube-Csömör kiváló eredményekkel kápráztatta el a szurkolókat: két aranyérem mellett egy ezüst és egy bronz is került a gyűjteménybe. BŐVEBBEN ITT!

 

A megye II-es bajnokságban szereplő nagypályás focicsapatunk Illés Károly vezetőedző és Farkas Sándor pályaedző irányítása mellett elkezdte a felkészülést az előttünk álló szezonra. A szakmai stáb pörgős edzést vezényelt az alakulóban lévő keretnek. BŐVEBBEN ITT!

 

A magyar kerékpársport egyik, ha nem a legnagyobb tömegbalesete történt az I. Gran Gella Giro Kupán rögtön a rajt utáni első körben, a Tótvázsony és Balatonszőlős közötti 8 százalékos lejtmenetben. A csömöri sérülteket megfigyelésre kórházba szállították. BŐVEBBEN ITT!

 

A bringásokhoz hasonlóan a hegyifutó atléták országos bajnokságát is Parádon rendezték meg: a rövidebb távon indulókra 5 kilométer várt, a hosszabb etapra nevezőknek pedig 9,7 kilométert kellett teljesíteniük. Két csömöri női csapat is dobogóra állhatott. BŐVEBBEN ITT!

 

A csoportok beosztása után az MLSZ Pest Megyei Igazgatósága elkészítette a 2020/2021. évi férfi felnőtt nagypályás Pest megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság őszi sorsolását is. Illés Károly együttese augusztus negyedik hétvégéjén Bagon rajtol. BŐVEBBEN ITT!

 

Idén a fiatal csömöri kosárlabdázók tábora zárta a szezont a Csömöri Szabadtéri Sportközpontban. Fejes Adrienn szakedző vezetésével a srácok programja a napi két edzés mellett sok játékból és kirándulásból állt. BŐVEBBEN ITT!

 

A Csömör KSK megújult fociszakosztályának utánpótlásedzői ingyenes bemutatóedzésekkel várják a különböző korosztályú fiúkat és lányokat minden kedden és csütörtökön a Csömöri Szabadtéri Sportközpontban. Focizz a Csömör KSK-ban!