Szépen lassan a célegyenesébe érkezik a 2020-as Sportbálra hangolódás, közzétesszük, hogy idén milyen kategóriákban díjazzuk sportolóinkat. Ahogy közeledünk a gálához, egyre izgatottabban várja mindenki a szakmai zsűri idei döntését!

 

Ahogy megszokhattuk, utánpótlás és felnőtt korosztályban külön értékeli a teljesítményeket a zsűri: a 2019-es év alapján a fiatalok között a néhány éve bevezetett 'Jó tanuló, jó sportoló' kategória mellett atlétika, futsal, kerékpár, kézilabda, labdarúgás, rg sportágakban is kihirdetésre kerül a legjobb, illetve különdíjas és csapat díjazottunk is lesz. A felnőtteknél pedig asztalitenisz, atlétika, futsal, kerékpár, kézilabda, labdarúgás, nordic walking, rg sportágban és a "királykategóriákban", azaz az év edzője, az év sportolója és az év csapata kiírásban is megválasztják a legjobbat, illetve két különdíj is gazdára talál.

 

Csömöri Sportbál 2020
Díjátadó, koncert, tombola és a hamisítatlan buli
Helyszín: Csömöri Sportcsarnok
Időpont: 2020. február 7. péntek

 

A program:
19.00 Kapunyitás
19.30 Rg-bemutató
20.00 Ünnepélyes díjátadó utánpótlás sportolóink részére
20.20 Angel Dance Tánciskola bemutatója
20.30 Vacsora
20.45 Ünnepélyes díjátadó felnőtt sportolóink részére
0.00 Tombola
3.00 Kapuzárás

Zene: Kozelka Music Band

 

Az idei Sportbálon a tánczene felelőse, a mulattatás nagymestere: a Kozelka Music Band. Az együttes vezetője, Kozelka László éveken keresztül zenélt együtt Galambos Lajossal, azaz Lagzi Lajcsival, így a szakma legjobbjaitól leshette el a fortélyokat. A dallamos kikapcsolódás péntek este is garantált, az estét a táncnak szentelhetjük, a rengeteg edzés után mindenkire ráfér egy kis lazulás. A Sportbálra a családtagokat, az ismerősöket is sok szeretettel várjuk! Egy biztos: a Kozelka Music Band szuper alaphangulatot szolgáltat majd a felhőtlen bulizáshoz!

 

 

Jegyek: 2 500 Ft/db áron vásárolhatóak a Csömöri Sportcsarnok büféjében. Vacsorajegy 3000 Ft/fő, megvásárolható február 4-ig! A vacsorajegy belépésre nem jogosít, a belépőjegy nem foglalja magában a vacsorajegy árát.

 

A vacsora:

- aszalt paradicsommal töltött csirkemell baconköntösben, zöldséges rizottó
- magyaros sertéskaraj, lecsós chipsburgonyával
- tilápia kukoricabundában, párolt zöldségekkel
- vegetáriánus étel előzetes igényleadás alapján
desszert: somlói galuska pohárban

 

Mindenkit szeretettel várunk!