Asztalitenisz

Győzelmek az esztendő végére

Mindkét csömöri pingpongcsapat egy mérkőzést játszott a hónapban a Pest megyei bajnokság I/BC Észak-csoportjában, és mindkét együttesünk győztesként ünnepelhetett! A tabellán a negyedik, illetve a hatodik helyen áll a két csömöri gárda.

Csömör Nagyközség képviselő-testületének legutóbbi ülésén mintegy 7,4 millió forintnyi soron kívüli támogatásról döntöttek, amely által a helyi civil szervezetek mellett asztaliteniszezőink is részesültek hozzájárulásban.

Tíz kategóriában vehették át a Prima Primissima-díjakat a magyar szellemi élet, a művészet, a tudomány és a sport jeles képviselői a Művészetek Palotájában közönség nélkül megtartott gálaesten, ahol a csömöri Jónyer Istvánt is színpadra szólították.

A Pest megyei bajnokság I/BC Észak-csoportjának 4. fordulójában mindkét csömöri pingpongcsapat hazai pályán lépett asztal mellé. A Váci Reménység két együttese ellen sikerélményekből és tanulságokból is kaptunk ízelítőt.

Hosszú kényszerszünet után a 2021-22-es szezont is két csapattal kezdte meg a Pest megyei bajnokság I/BC Észak-csoportjában a Csömöri Pingpong SE. A sorsolásnak köszönhetően éppen egymás ellen rajtoltak a mieink!

Monspart Sarolta sajnálatos halála miatt választottak 12. tagot a Nemzet Sportolói – tíz jelölt közül első körös szavazással a négyszeres világ- és Európa-bajnok asztaliteniszező, a csömöri Jónyer István került a legendák közé.

Alighogy elkezdte a 2020-21-es szezont a Pest megyei bajnokság I/BC Észak-csoportjában szereplő Csömöri Pingpong SE két csapata, néhány forduló után pihenőre is vonult. A járványhelyzet miatt a szövetség felfüggesztette a megyei pontvadászatot.

Két csapattal kezdte meg a 2020-21-es szezont a Pest megyei bajnokság I/BC Észak-csoportjában a Csömöri Pingpong SE szakosztálya. Két fordulót követően a járványhelyzet miatt mi is halasztani kényszerültünk...

Csömör olimpikon büszkesége, a jelenleg is aktív asztaliteniszező, Németh Károly a tavalyi veterán Eb-n szerzett bronzérme után gőzerővel készült az idei világbajnokságra is, ám a világjárvány közbeszólt. A versenyt elhalasztották...

A Magyar Asztalitenisz Szövetség döntésének értelmében lezárultak a hazai bajnokságok, így a Csömöri Pingpong SE nem javíthat tovább a jelenlegi dobogós helyezésén a Pest megyei bajnokság I/C Észak-csoportjában.

Egyetlen mérkőzést játszott le március folyamán a Pest megyei bajnokság I/C Észak-csoportjában szereplő asztalitenisz-csapatunk, amelyen forradalmi győzelmet aratott Gödön. A fiúk továbbra is a tabella harmadik helyét foglalják el.

Amilyen jól indult az idei év a Pest megyei bajnokság I/C Észak-csoportjában szereplő asztalitenisz-csapatunk számára, olyan rosszul folytatódott: két vereséget gyűjtött be a gárda a tabella első két helyezettjétől. A mieink jelenleg a 3. helyen állnak.

Oldalak