A Csömöri Sportcsarnokban került megrendezésre az asztaliteniszezők Decathlon Ligák Kupája I. Liga/Döntő kvalifikációs csapatversenye, amelyet a Celldömölk extraligás csapata (Szita Márton, Kriston Dániel) nyert meg. Gratulálunk a győzteseknek!

 

Ahogy a nyár elején, úgy a végén is otthont adott a Decathlon Ligák Kupájának a Csömöri Sportcsarnok, de ezúttal az I. Liga/Döntő kvalifikációs csapatversenye zajlott a parkettán. Fél 10-kor a csoportmérkőzésekkel kezdődött a kiírás, majd délután a főtáblával és a vigaszággal folytatódott.

 

A végső győztes a Celldömölk extraligás csapata (Szita Márton, Kriston Dániel) lett, amely előbb az elődöntőben 3:0-ra nyert a Marsi Márton, Turbók Attila duó ellen, majd a Mosonmagyaróvár II. csapatát (Kovács Gábor, ifj. Németh Péter) búcsúztató Mezőberény együttesét (Szabó Krisztián, Kiss Dániel) is legyőzte a döntőben szoros és kiélezett mérkőzésen 3:2-re.

 

Rengeteg asztalitenisz kedvelő érkezett Csömörre, hiszen több mint 100 versenyző állt asztalhoz, akiknek játéktudástól függetlenül volt motivációja, minden szintű bajnokságból és az ország számos városából (Soprontól Debrecenig) jöttek csapatok. A verseny elérte a legfőbb célját, az alsóbb bajnokságokban játszó csapatok is tudtak játszani - és most is többször borult a papírforma a poénelőnyök miatt - erősebb bajnokságban játszó csapatok ellen éles mérkőzéseken.

 

További eredmények: ITT, ITT, ITT, ÉS ITT!

 

Gratulálunk minden résztvevőnek és szervezőnek!