A hagyományoknak megfelelően hétvégén ismét a Csömöri Sportcsarnokban köszönthetjük a Decathlon Ligák Kupája asztalitenisz-verseny népes mezőnyét. Komoly motiváció, hogy az egyes ligák győztes csapatainak nyereménye egy arannyal bevont pingponglabda!

 

Hétvégén itt az idei Decathlon Ligák Kupája, amelynek nevezési határideje: június 18. hétfő éjfél és az alábbi menüpontban lehetséges: http://ligak-kupaja.hu/nevezes

 

Íme, a versenykiírás és a program!

 

A Decathlon Ligák Kupája idei programja:
június 23. szombat, 9:30
IV. Ligában indulhatnak:
- az ország összes megyei bajnokságában szereplő csapatok
- budapesti bajnokságban szereplő 2/A, 2/B, 2/C, 1/C csapatok
- kerületi bajnokságban játszó csapatok
- városi bajnokságokban játszó csapatok
- az összes hazai egyesület csapatai, akik nem vesznek részt bajnokságban

 

június 24. vasárnap, 9:30
III. Ligában indulhatnak:
- a budapesti bajnokságban szereplő 1/A és 1/B csapatok
- az ország összes NB III-as bajnokságában szereplő csapatok
- a női NB I-es csapatok

 

II. Ligában indulhatnak:
-az NB II-es bajnokságban szereplő csapatok

 

A hagyományoknak megfelelően az egyes Ligák győztes csapatai egyik nyereménye a 24 karátos arannyal bevont pingponglabda!

 

A csapatversenyeken kortól és nemtől függetlenül bárki részt vehet, így éppúgy elindulhatnak az utánpótláskorú játékosok, ahogy az idősebb generáció képviselői is. A Ligák Kupáján így indulhat amatőr és profi játékos is. Másik fő célunk, hogy olyan csapatok is tudjanak egymással, vagy egymás ellen játszani, akiknek a szezon során erre nincs lehetőségük. Így pl. egy olyan csapat, amelyik az ország nyugati régiójában játszik egy adott bajnokságban, össze tudja mérni tudását egy olyan csapattal, amelyik azonos ligában, de az ország keleti, déli, vagy éppen az északi régiójában játszik. Ezzel kiderülhet, hogy a különböző hazai ligáknak országosan melyek a legjobb, legerősebb csapatai.

 

http://ligak-kupaja.hu/