Augusztus 24-én szombaton a Csömöri Sportcsarnok ad otthont az országos nyílt veterán ranglistaversenynek, amely során 18 versenyszámban 27 kupa és 108 érem talál gazdára. Minden induló oklevelet kap és sok-sok ranglistapontot lehet szerezni!

 

A nyári veterán asztalitenisz Európa-bajnokság után újabb rangos versenyen állhatnak asztalhoz a szenior kategória legjobbjai, ezúttal augusztus 24-én szombaton a Csömöri Sportcsarnokban rendezendő országos nyílt veterán ranglistaversenyen. Az esemény egyik rendezője, olimpikonunk, a Csömöri Pingpong SE vezére, Németh Károly.

 

A versenykiírás IDE kattintva érhető el!

 

Másnap, augusztus 25-én, vasárnap pedig a Decathlon Ligák Kupája I. Liga csapatverseny kerül megrendezésre, ahol poénelőnyös rendszerben zajlik a verseny. A magasabb kategóriába sorolt játékosok poénelőnyt adnak az alacsonyabb kategóriába sorolt játékosoknak. Már most több csapat nevezett, mint amennyi tavaly indult, így ismét komoly létszámra lehet számítani. A verseny színvonalát jelzi, hogy több extraligás és NB I-es csapat is jelezte részvételét. Ezúttal is bajnokságtól függetlenül nevezhet bármelyik csapat.