Atlétika

Farsangi atlétikaversenyt rendezünk

Vasárnap első alkalommal kerül megrendezésre a Csömöri farsangi terematlétika-verseny, amelyre két fővárosi klub, a Postás SE és a REAC-SISE is nevezett. Az U12-es korosztály több ügyességi versenyszámban is összemérheti erejét.

A Csepel-szigeten közepén, Szigetújfaluban került sor a FutaPest terepfutóverseny-sorozat idei első állomására. A Csömör KSK atlétái közül Komka Zsuzsanna és Nedelka József is dobogóra állhatott: előbbi ezüst-, utóbbi bronzéremmel fejezte be a viadalt.

Nagyszerű hangulatban, remek időjárási körülmények között, szinte tavaszi napsütésben zajlott a hagyományos FutaPest-Csömör Évzáró terepfutás, amelyen ezúttal is több különböző távon állhattak rajthoz a futók. Idén minden eddigi nevezési rekord megdőlt!

Természetesen az idei esztendő végén is sor kerül Csömörön az Évzáró terepfutásra a FutaPest Klub szervezésében. A kedvezményes előnevezések egészen december 29-ig még leadhatóak! Búcsúztassuk futva az óévet!

Immár 11. alkalommal rendezték meg a Sülysápi Mikulás-futást a Pest megyei településen, ahol három futó képviselte a Csömör KSK atlétika-szakosztályát. Zólyomi Kinga és Trnka Zoltán egyaránt ezüstérmesként zárták a hangulatos viadalt.

Szigetmonostoron került sor a FutaPest terepfutóverseny-sorozat újabb állomására, ahol a Csömör KSK atlétái közül ezúttal Komka Zsuzsanna nyert érmet. A szinte minden héten versenyző futónő ezüstéremmel fejezte be a viadalt.

A csömöri színeket képviselő négy atléta is rajthoz állt a VI. Szegedi Jótékonysági Félmaratonon: Zólyomi Kinga abszolútban is a legjobbnak bizonyult a nők között, Takács Balázs alig maradt le a dobogóról, Trnka Zoltán pedig nagy egyéni csúccsal zárt.

Észak-Olaszországba utazott a Csömör KSK remek formában lévő atlétája, Tóth Magdolna, hogy rajthoz álljon a komoly hagyományokkal rendelkező Verona Marathonon. A 20. alkalommal megrendezett félmaratoni viadalon korosztályában a negyedik helyen zárt!

Ködös, hideg, párás időjárási körülmények között került sor a fővárosi Ikarus-pályán a szenior korosztály országos téli dobóbajnokságára. A Csömör KSK színeiben induló atléták közül mindenki nyert legalább egy aranyérmet az eredményhirdetésen.

Pilisszentkereszten folytatódott a FutaPest terepfutóverseny-sorozat, ahol a szokásoknak megfelelően két táv közül választhattak az indulók. Négy atléta képviselte a Csömör KSK szakosztályát, akik közül mindannyian dobogóra állhattak a korosztályukban.

A fővárosi Pólus Center parkolójában és a Szilas-patak partján rendezték meg a 24. Palota-kupát, Budapest nyílt mezeifutó bajnokságát, ahol a Csömör KSK színeiben a fiatalok közül Csapó Zalán és Jakab Zsombor is harmadik lett a korosztályában.

Hétvégén a 18. K&H Balaton félmaratonon húzott futócipőt a Csömör KSK válogatott sportolója, Vigh Zoltán. A remek formában lévő futó nagy egyéni csúccsal tette emlékezetessé a siófoki versenyt, az aranyérem már csak hab volt a tortán!

Oldalak