Atlétika

Négyből négy

Két aranyérem mellett két ezüst medált szerzett a Csömör KSK atlétakülönítménye a 14. Sülysápi Futónap sűrű programjában, ahol a serdülő korosztályban és a felnőttek rövid távján is remekül képviseltettük magunkat.

Budakalászon, a Lupa-tó szomszédságában került sor az I. LUPA Beach Run őszi futamára, ahol az öt kilométeres középtávon a Csömör KSK atlétája, Trnka Zoltán András is remekelt, teljesítményének megkoronázása egy ezüstérem a dobogón.

Népes csömöri küldöttség állt rajthoz az idei, 35. SPAR Budapest Maratonon, ahol ezúttal is tapsolhattunk fényes érmeknek. Új egyéni csúccsal Vigh Zoltán bronzérmet nyert 10 kilométeren, Lóczy Mária pedig elsőként futott be 5 kilométeren.

Csömöri érdekeltség tette még izgalmasabbá a IV. Veresegyházi városduatlon-versenyt és paraduatlon országos bajnokságot, ahol a Csömör KSK atlétika-szakosztályának rutinos versenyzője, Kiss László győzött a korosztályában!

A nagy sikerű tavalyi verseny után atlétika-szakosztályunk ismét dobófesztivált szervez. Ezúttal októberben kerül sor a kedvcsináló, sportágat népszerűsítő viadalra, melynek célja, hogy játékos formában minél többen megismerhessék a különböző számokat!

A Csepel-szigeten található Szigetújfaluban rendezte meg a FutaPest az idei versenysorozat legutóbbi állomását, ahol több csömöri atlétáért is szoríthattunk: Hármasi Petra, Komka Zsuzsanna és Szoboszlay Tamás is érdekelt volt az eredményhirdetésen.

Futócipőben továbbra sem ismer lehetetlent a csömöri Bosznay Diána, aki a Girls4run négytagú női csapat tagjaként teljesítette az idei Ultrabalaton 221,9 kilométeres távját. A lányok megküzdöttek az elemekkel és a 4. helyen végeztek a mezőnyben!

A Csömör KSK két dobóatlétája is részt vett Vácott a hagyományos, XVI. Németh Miklós gerelyhajító versenyen, ahol Horváth Zsolt bronzérmet szerzett, Erdész Károly pedig centiméterekkel maradt csak le a dobogóról.

Tatabányán rendezték meg a serdülő és az újonc korosztályú atléták országos bajnokságát, ahol a Csömör KSK két versenyzőjének is szurkolhattunk: Hármasi Petra Margit és Jakab Szilárd is egyéni legjobbjával zárt.

A csökkentett üzemmódban teljesítő idei csömöri Sportnap atlétikaversenye a megszokott népszerűségnek örvendett, szakosztályunk legjobbjai pedig ezúttal is hozták a tőlük telhetőt, csillogó sikerekkel zárták a salakpályás viadalt.

Remekül szerepeltek a Csömör KSK atlétái a Futapest-Mogyoród terepfutóversenyen, amelyről hat érmet is magukkal hoztak. A mieink közül nyolcan álltak rajthoz a három választható táv, az iskolás futam, a 4,5 vagy a 11,2 kilométer egyikén.

Már javában zajlik az előnevezések fogadása az idei Sportnap atlétikai versenyére, csütörtök estig még mindenki megteheti, hogy regisztrálja magát a különböző számokra! Csömöri diákoknak előnevezés esetén ingyenes részvételt biztosítunk!

Oldalak