Atlétika

Összefogás a könyvekért

A 34. SPAR Budapest Maraton Fesztivált rendezték meg a hétvégén, amelyen ismét kitettek magukért a csömöri iskolások, akik a Kulturális összeesküvés keretében teljesítették a távot. Részvételükkel idén a Poket zsebkönyveket népszerűsítették.

Továbbra is sok szeretettel vár minden régi és új érdeklődőt a Csömör KSK atlétika szakosztálya - a futóspecialista Berendi Antal és a dobó szakág magyar bajnoka, Koczka Anikó! Csatlakozz a csömöri atlétákhoz, íme a 2019-es edzésidőpontok!

Már javában zajlik az előnevezések fogadása az idei Sportnap atlétikai versenyére, csütörtök estig még mindenki megteheti, hogy regisztrálja magát a különböző számokra! Csömöri diákoknak előnevezés esetén ingyenes részvételt biztosítunk!

Magyarország felnőtt és U23-as félmaraton bajnoksága egyben a 34. Wizz Air Budapest Félmaraton is volt, ahol a csömöri atléták is rajthoz álltak: Szoboszlay Tamás a 21. lett, Tóth Magdolna pedig 19. helyen zárt a korosztályában.

A folyamatosan fejlődő csömöri atlétika szakosztály szeptember közepén kedvcsináló jelleggel, a sportágat népszerűsítő dobófesztivált szervez, hogy játékos formában minél többen megismerhessék, kipróbálhassák a különböző számokat!

Jótékonysági futóversenyt szervezett atlétika-szakosztályunk a hétvégi I. Csömöri tófesztiválra, amellyel a helyi tűzkárosultakat kívánták megsegíteni. A tó körüli verseny nevezési díja tetszőleges mértékű adomány volt.

Izgalmasan alakult a 3. atlétikai junior és ifjúsági magyar ligadöntő a fővárosi Lantos Mihály Sportközpontban, ahová versenyszámonként a legjobb nyolc atléta juthatott be. A Csömör KSK színeiben Csák Tamás mindkét számában dobogóra állhatott!

Újabb példaképtől tanulhatnak atlétáink a salakpályán: a 15-szörös magyar bajnok, Kácser Zita heti rendszerességgel tréningezik Csömörön, ahol szakosztályunk fiatal tehetségeivel egymást segítve készülnek a versenyekre.

A 124. felnőtt atlétikai magyar bajnokságot a fővárosi MTK Lantos Mihály Sportközpontjában rendezték meg. A 38 versenyszámra 516 nevezés érkezett, az indulók között a Csömör KSK junior-válogatott tehetsége, Csák Tamás is ott volt.

Két érem Nógrádból

Nógrádban került sor a FutaPest terepfutó versenysorozat újabb állomására, ahol a Csömör KSK atlétái két érmet is szereztek: Zólyomi Kinga ezüstéremmel tért haza, Kiss László pedig korosztályában egy bronzérmet nyert.

Vettel nyomában

Az ikonikus mogyoródi Formula 1 GP-pályán rendezték meg Ring Run futóversenyt, amelyen közel ezer ember nevezett a különböző távokon. A Csömör KSK atlétái természetesen ragyogóan képviselték egyesületüket, mindannyian az élbolyban végeztek.

Kilenc dobogós hely

A mátyásföldi Ikarus-pálya adott otthont az idei szenior atlétikai országos bajnokságnak, amely nem kevesebb, mint kilenc csömöri dobogós helyezést tartogatott szakosztályunk tagjainak a különböző számokban és korosztályokban.

Oldalak