Atlétika

A nagyszakáll hidegben is hasznos

Csípős, jeges szél fogadta a csömöri Mikulás-futás résztvevőit, akik közül sokan érkeztek mikulássapkában, sőt, olyanok is voltak, aki teljes jelmezben, nagyszakállal álltak rajthoz. Szeretettel várunk mindenkit az évzáró futóversenyünkre is!

A Mezei futó liga 3. fordulójának Szombathely adott otthont, ahol a Csömör KSK színeiben Jakab Zsombor is rajthoz állt az U18-as fiúk mezőnyében. Válogatott kitűnőségünk az előkelő hetedik helyen fejezte be a viadalt.

 

December első vasárnapján Csömörön rendezzük meg a II. FutaPest Mikulás-futást, amelyen több táv közül is választhatnak a lelkes atléták. Nevezni a FutaPest honlapján lehet, a mikulássapkában érkezőket tombolával várjuk!

 

Ideális időjárás körülmények között került sor hétvégén a 22. Verona Marathonra: a remek hangulatú észak-olaszországi versenyen a Csömör KSK színeiben Kaszás Gábor is rajthoz állt. Atlétánk nagy egyéni csúccsal zárta a félmaratont.

Pilisszentkereszten folytatódott a FutaPest terepfutóverseny-sorozat, ahol két táv közül választhattak az indulók. A csömöriek a szintkülönbség ellenére otthonosan érezték magukat, és két aranyérmet is begyűjtöttek.

A Montenegró fővárosában rendezett Podgorica Millenium Run futóverseny maratoni távján Zólyomi Kinga az abszolút második, Kiss László pedig a korosztályos harmadik helyen végzett a Csömör KSK színeiben. Mindketten nagy egyéni csúccsal!

Az időjárás ugyan megnehezítette az atléták dolgát a vértesszőlősi II. SAMU Futáson, de a csömöriek minden akadályt legyőztek, a körülményeket és az ellenfeleket is, így két éremmel zárták a viadalt.

A Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club szervezte a Mezei futó liga 2. fordulóját, amelyre Nemesvámoson került sor. A viadalon válogatott tehetségünk, Jakab Zsombor kiválóan képviselte a csömöri atlétákat az 5000 méteres számban.

A Csömör KSK képviseletében Mayer Anett is rajthoz állt a Csillaghegyről induló és Budaörsre érkező Piros 85 terepfutóversenyen. Atlétánk abszolútban negyedikként zárt, korosztályában pedig ismét ezüstérmes lett.

A kőbányai pincerendszerben rendezték meg a BBU Halloween Runt, ahol három évet követően ismét a csömöri Takács Balázs nyakába került az aranyérem a félmaraton végén. A remek formában lévő atléta bő két perccel előzte meg az ezüstérmest!

Festői környezetben, a Boldogkő vára és a Füzér vára közötti 45 kilométer várt az V. Panoráma Trail mezőnyére, benne többek között a Csömör KSK színeit képviselő Takács Balázzsal. A remek formában lévő válogatott futónk a dobogó csúcsán végzett!

Két csömöri atléta is rajthoz állt a BSI Intercontinental terepfutáson, amelyen a mezőny a fővárosból indulva a Kevély-nyergen át teljesítette a félmaratoni távot. Kiss László a korosztályában nyert, Zólyomi Kinga pedig abszolútban is.

Oldalak