Fantasztikus elismerés érte a CsömörSport nagyszerű formában versenyző atlétáját, Csák Tamást, aki junior-válogatottként képviselheti hazánkat a csehországi Vyskovban megrendezésre kerülő hétvégi, öt nemzet U20-as válogatott viadalon.

 

A Csehország – Magyarország – Lengyelország – Szlovákia – Szlovénia legjobb utánpótlás atlétáinak részvételével zajló sportági találkozóra utazó magyar korosztályos válogatott csapat soraiban a CsömörSport büszkesége, Csák Tamás is helyet kapott. Az utóbbi hetekben nagyszerű formában versenyző, 2000-es születésű tehetség az 5000 méteres számban áll majd rajthoz szombat délelőtt 10.30-kor.

 

Csák Tamás korábban már tagja volt a gyermek-, és a serdülő-válogatottnak is, a tehetsége és a jelenlegi formája alapján pedig joggal pályázhatott a juniorok nemzeti csapatának meghívójára is. Ifjú atlétánk a közelmúltban, Berendi Antal vezetőedző irányítása mellett egyéni csúcsot döntött a győri Diákolimpia döntőjében, míg a miskolci junior országos bajnokságról ezüstéremmel térhetett haza!

 

Sok sikert kívánunk Csehországban is!