A csömöri atlétika-szakosztály tavasszal újabb szakággal bővült: a korábbi 12-szeres felnőtt- és 27-szeres korosztályos válogatott Koczka Anikó edzésein már a gerelyhajítás alapjait is elsajátíthatják az ifjú tehetségek és az idősebb érdeklődők.

 

A 49 éves Koczka Anikó gerelyhajító pályafutásának legjobb eredménye: 58,14 méter, 12-szeres felnőtt- és 27-szeres korosztályos válogatott sportoló. Ifjúsági Európa-bajnokságon negyedik, főiskolás világbajnokságon 10. helyen zárt. Hétszer nyert országos bajnokságot és számos dobogós helyezése is van. Edzőnk két gyermek édesanyja, 2009 óta lakik Csömörön és a Budapesti Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnáziumban tanít. Foglalkozása testnevelő tanár, gyógytestnevelő és úszásoktató.

 

- A csömöri szakosztályvezetőt, Berendi Antalt nagyon régóta ismerem, mint atlétát - meséli Koczka Anikó. - Más szakágban, de együtt versenyeztünk, Válé Flóriánnal szintén évtizedek óta, körülbelül 25 éve ismerjük egymást. A BEAC-ban sportoltunk együtt, ő kosárlabdázott, én atletizáltam. Az utóbbi időben rendre felvetődött a gerelyezés ötlete Csömörön, mostantól pedig valóság lett a tervekből!

 

Edzések Csömörön minden korosztálynak:
12 év alattiaknak heti 3 edzés:
minden kedden, szerdán és pénteken 18 órától.
12-14 év közöttieknek heti 4 edzés:
minden hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 18 órától.
14 év felettieknek heti 5 edzés:
minden hétköznap 18 órától!

 

Infó:
Berendi Antal
Telefon: +36/30 466 5080
atletika@csomorsport.hu
www.csomorsport.hu/atletika