HORTI GÁBOR BLOG - Ez tényleg a szívek csapata! Ahogyan a méltán híres és nagyszerűen zajos vad Rubeola-szurkolók utánuk jöttek Nyíregyházára, azt mutatja, ők is bíznak a fiúk szép jövőjében, csak úgy, mint a klubvezetés.

 

Erre mondják azt, hogy a szemünk előtt nőttek fel! Emlékszem, amikor még péntek este testületileg fociztunk - úgy, mint csömöri fiúk, plusz akiket befogadtak - akkor Nehéz Krisztián csak a lányaimmal hintázott a tornakötélen. Később beállt játszani és olyan pimasz cseleket hozott, amitől már akkor nagyon idegesítő volt ellene játszani! Felnőtt a kisfiú, a nagyok között szorgoskodik, utánpótlás-válogatott lett! Emlékszem egyszer véletlenül megkötényeztem, de utána csúful becsapott, erre ezzel hencegek! Hogy játszhattam ellene, akkor! Most meg kupadöntőn rúgott gólt! A becsületgólt! Maruzsi Mátét az édesapja véletlenül hozta le játszani, ott a helye a jövő medveerős csapatában! Bíró Lacikával is lejött a fia, aki hasonló évjárat, mint a fiúk, ő is belekóstolt a futsalba, de aztán más irányba tette magát! Vagy Tű bátyó, aki annak idején elég serényen iparkodott a büfében, már persze belül, lévén érzelmileg kötődése ott is kiteljesülhetett! Edző lett, közben kétszer kupadöntőzött!

 

Ez tényleg a szívek csapata! Ahogyan a méltán híres és nagyszerűen zajos vad Rubeola-szurkolók utánuk jöttek Nyíregyházára, azt mutatja, ők is bíznak a fiúk szép jövőjében, csak úgy, mint a klubvezetés. Most rossz érzés a vereség, az ezüst az utolsó meccs drámáját adja, de! Tavaly még nagy méretű volt a döntő mezőnye a csömörieknek, idén döntőt játszottak. Jövőre az lesz, ahogyan a gondolatsor adja? Arany???

 

Most még gyógyulnia kell a vereség okozta sebnek, de ebből a fájdalomból nagyon sokat lehet tanulni!

 

Cseppet sem volt véletlen, hogy a Magyar Kupa-döntő után a Rubeola-szurkolók és a csapat újra egymásra talált! A bús kesergős ünneplés vége már a jövőbe vetett erőt pezsdítette. Egyébként nem csak a nyíregyházi csarnokba jöttek el a leghűségesebbek, József atya a vasárnapi misén megemlítette a döntő fontosságát, az egyik restaurációban nagy népesség gyűlt össze a közös futsal meccsnézésre!

 

Ha már így fellelkesedett a csömöri lakosság, kár lenne őket elveszíteni!

 

Jó ez a csapat, kell a közösségnek!

 

HORTI GÁBOR