Foci

A kedvenc túrahelyszín

Az elmúlt három szezonban egyaránt nyert Piliscsabán nagypályás focicsapatunk a megye II-es bajnokságban, és most is optimistán utazhatunk a kedvenc túrahelyszínünkre. A hazaiak a kiesés elkerüléséért küzdenek, mi pedig az éremért.

Gyászol a csömöri sport: tragikusan fiatalon, 20 éves korában elhunyt Szabó Bence, aki éveken át szerepelt a nagypályás foci- és futsalcsapatainkban. A hatalmas veszteség okozta fájdalomban osztozunk a családdal. Játékosunk emlékét szívünkben őrizzük!

Végig dominálta a sereghajtó Kistarcsai VSC elleni hazai derbit nagypályás focicsapatunk és teljesen megérdemelten aratott kiütéses győzelmet a megye II-es bajnokság 23. fordulójában. Nagyon fontos három pontot ért ez a siker a dobogóért folyó harcban.

A csömöri Horti Boglárkával a keretben Portugáliába utazó magyar női labdarúgó-válogatott négy napon belül két felkészülési meccsen is összecsapott a hazai gárdával, de jutott idejük a lányoknak egy látogatásra az SL Benfica stadionjához is.

Hiába veszítettek pontokat riválisaink a dobogóért folyó harcban, nagypályás focicsapatunk sem tudott nyerni hazai pályán a Gödi SE ellen. Az izgalmas találkozón kétszer is összejött az egyenlítés, de a hajrában kapott gólra már nem volt idő válaszolni.

A fix egyes

Nagypályás focicsapatunk vasárnap délután hazai pályán fogadja a kiesés elől menekülő, gyenge szezont produkáló Gödi SE együttesét a megye II-es bajnokság 22. fordulójában. Ennek a meccsnek az esélyeire mindenképpen igaz: országos, fix egyes!

A magyar női labdarúgó-válogatott április elején felkészülési meccseket játszik Lisszabonban a portugálokkal. A hiányzó alapemberek helyett ígéretes fiatalok szerepelnek Markó Edina szövetségi kapitány keretében - többek között a csömöri Horti Boglárka.

A forduló rangadóján, igazi hatpontos meccsen lépett pályára Veresegyházán nagypályás focicsapatunk, ahol a két dobogós ütközetét egy rossz mozdulat döntötte el. Támadóink ezúttal nem találtak be, így sajnos nem jött össze a pontszerzés.

A megye II-es bajnokság 21. fordulójának rangadóját vívja nagypályás focicsapatunk a második helyen álló Veresegyház VSK otthonában. A dobogósok csatáján pontszámban beérhetjük ellenfelünket, így komoly tétje van a meccsnek az érmekért folytatott harcban.

A végsőkig kiélezett csatában, a hosszabbításban nyerte meg a Vác-Deákvár SE elleni megye II-es bajnoki mérkőzést nagypályás focicsapatunk, miután kétgólos hátrányból sikerült fordítania. A gárda ezzel felküzdötte magát a dobogóra!

Mint már megszokhattuk, csömöri kötődésű sportriporterünk, Horti Gábor állandó bloggal jelentkezik oldalunkon, a CsömörSporton. Bejegyzéseiben nemcsak csömöri sporttémákat dolgoz fel, de a nagyvilág sporteseményeiről is szót ejt.

Hazai pályán a legjobbak közé tartozik nagypályás focicsapatunk a megye II-es bajnokságban, itthon esélyesként várhatjuk a Vác-Deákvár SE elleni rangadót. Nem árt azonban az óvatosság, mert ellenfelünk egy pont lemaradással lohol a nyakunkban a tabellán.

Oldalak