Foci

Felemás előjelek

Vasárnap délután a megye II-es bajnoki tabellán ötödik helyen álló, veretlen Leányfalu SE otthonába látogat nagypályás focicsapatunk. A legutóbbi fordulóban aratott győzelem után önbizalommal teli utazhatunk a Duna jobb partjára.

Őszi focitábor október 26–30-ig a Csömöri Szabadtéri Sportközpontban 7 és 15 év közötti lányok és fiúk részére! Nem csak egyesületi tagokat várunk, hanem mindenkit, aki szeretne jönni, nem feltétel, hogy sportoló legyen!

Lezárta rossz sorozatát a megye II-es bajnokságban nagypályás focicsapatunk, amely hazai pályán történelmi győzelmet aratott az élmezőnyhöz tartozó Szentendre VSE együttese ellen. A hajrában megszerzett kétgólos siker még fölényesebb is lehetett volna.

Felnőtt női labdarúgó-válogatottunk az Illovszky Stadionban fogadja a szlovák válogatottat az Eb-selejtező utolsó előtti felvonásában. Markó Edina szövetségi kapitány keretében ezúttal a tartalékok között kapott helyet a csömöri Horti Boglárka.

Őszi focitábor október 26–30-ig a Csömöri Szabadtéri Sportközpontban 7 és 15 év közötti lányok és fiúk részére! Nem csak egyesületi tagokat várunk, hanem mindenkit, aki szeretne jönni, nem feltétel, hogy sportoló legyen!

Tovább tart nagypályás focicsapatunk rossz sorozata a dobogón álló Vác-Deákvár SE otthonában, a megye II-es bajnokság 8. fordulójában ezúttal egyetlen találat döntött a három pont sorsáról, azt pedig nem mi lőttük.

Újabb kemény ellenfél vár nagypályás focistáinkra a megye II-es bajnokságban, a 8. fordulóban a mumusnak számító Vác-Deákvár SE otthonába látogatunk. Ellenfelünk második a tabellán, ráadásul a Pest Megyei Kupában okozott már kellemetlenséget idén.

Elindultak az ovifoci edzések Csömörön! Sok szeretettel várjuk a lelkes gyerekeket, fiúkat és a lányokat egyaránt minden hétfőn és szerdán 17 órakor a Csömöri Szabadtéri Sportközpontban és Sportcsarnokban! Hajrá, Csömör!

Nagypályás focicsapatunk a hibátlan listavezető UFC Gyömrőt fogadta hazai pályán a megye II-es bajnokság 7. fordulójában. Illés Károly együttesének végig volt tartása, így megnehezítettük a vendégek dolgát a szépszámú közönség előtt.

A szezon eddigi legkomolyabb erőpróbája vár nagypályás focicsapatunkra vasárnap hazai pályán, a megye II-es bajnokság listavezetője, az UFC Gyömrő látogat Csömörre. A vendégek egyelőre 100%-os mérleggel állnak.

Folytatjuk hagyományos, a csömöri sportélet főszereplőit bemutató portrésorozatunkat: szeptemberben labdarúgó-szakosztályunk vezetőjét, az 1998-ban magyar bajnoki címet szerző kiváló védőt, Kiskapusi Balázst ismerhetjük meg jobban.

A korán kapott gól rányomta bélyegét nagypályás focicsapatunk Piliscsabán játszott megye II-es bajnokijára, a találkozón semmi sem akart összejönni a korábbi élvonalbeli, guineai válogatott csatárral rohamozó hazaiakkal szemben.

Oldalak