Foci

Nincs leállás

Gőzerővel készül a megye II-es bajnokság tavaszi szezonjára nagypályás focicsapatunk. A téli szünetben is rendszeresek voltak az edzések, januártól azonban élénkül a ritmus: heti három tréninget vezényel a szakmai stáb a sűrű szezon elé néző mieinknek.

A járvány miatt az ősz nagy részében meglehetősen foghíjas élvonalbeli Haladás-Viktória FC női labdarúgócsapatának a még mindig csak 22 éves csömöri Horti Boglárka volt az egyik vezére. A válogatott védő összegzett a klubja médiafelületein.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Csömör KSK labdarúgó-szakosztályának utánpótlás koordinátora és nagypályás focicsapatunk vezetőedzője, Illés Károly megkapta az UEFA Youth Elite 'A' diplomáját. Ennek apropóján beszélgettünk vele.

Karácsony közeledtével minden évben bepillantunk egy sportos csömöri családhoz, hogy megismerjük ünnepi hagyományaikat, szokásaikat. Idén labdarúgó-szakosztályunk vezetője, Kiskapusi Balázs és családja vendégei vagyunk.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatósága elkészítette az ősszel elmaradt mérkőzések pótlásáról és a tavaszi menetrendről szóló forgatókönyvét. A Csömör KSK megye II-es csapatának őszi programját követően öt mérkőzést kell pótolni.

Közeledik a karácsony, újra társadalmi munkában a Csömör KSK labdarúgói: ezúttal Kiskapusi Balázs szakosztályvezető és Illés Károly vezetőedző juttatott célba egy adományrakomány gyümölcsöt a Szociális Alapszolgáltatatási Központnak.

December 6-án reggel a Csömör KSK Mikulása hagyományteremtő módon végigjárta az ovifocis lurkókat, hogy mindenkinek átadhasson egy ajándékcsomagot. A krampuszok, avagy a futárok képviseletében szakosztályunk vezetői jelentek meg.

November végén hivatalosan is véget ért nagypályás focicsapatunk őszi szezonja a megye II-es bajnokságban. A nyár óta a Csömör KSK szakosztályvezetőjeként dolgozó magyar bajnok Kiskapusi Balázs értékelte az elmúlt hónapokat.

A csömöri Horti Boglárka a kezdőcsapatban kapott helyet a női labdarúgó-válogatott Izland elleni hazai Európa-bajnoki selejtezőjén. Markó Edina együttese minimális különbségű vereséget szenvedett, büszkeségünk végigjátszotta a találkozót.

Nagypályás focicsapatunk idei utolsó hazai találkozójára sem kerül sor a megye II-es bajnokságban, a Mogyoród FC-vel egyetértésben a halasztás mellett döntöttünk. Az összecsapást várhatóan 2021 tavaszán rendezzük meg.

A magyar labdarúgó-válogatott sikeres Európa-bajnoki pótselejtezőjét követő eufóriát a nemzeti csapat kit managereként dolgozó csömöri Hegyesi László testközelből élhette át, így volt mit mesélnie az Izland elleni győzelem utáni álomba illő napokról.

Alapemberei nélkül készül utolsó Eb-selejtező mérkőzésére a női labdarúgó-válogatott. Markó Edina szövetségi kapitány csapata Izlandot fogadja december 1-én a Szusza Ferenc Stadionban. Ismét a keret tagja a csömöri Horti Boglárka.

Oldalak