Foci

2018 10. 14.

Gólgazdag döntetlennel ért véget a Piliscsaba SE csömöri vendégjátéka a megye II-es bajnokságban: nagypályás focicsapatunk kétszer is felállt vert helyzetből, de hiába tettünk meg érte mindent, a győztes gólt nem sikerült megszereznünk.

2018 10. 11. Nyeretlen látogató érkezik

Két idegenben játszott döntetlen után vasárnap ismét hazai pályán csatázik nagypályás focicsapatunk. Tóth László együttese ráadásul komoly esélyese a Piliscsaba SE elleni találkozónak, hisz a vendégek egyelőre nyeretlenek a bajnokságban.

2018 10. 06. Szurkolóink mindent megtettek

Végig igazi derbihangulatban zajlott nagypályás focicsapatunk kistarcsai vendégjátéka, szurkolóink mindent megtettek a győzelemért, a pályán azonban nem segíthettek - sorozatban másodszor is döntetlent játszott a gárda a bajnokságban.

2018 10. 04. Pazar hangulatú derbi várható

Legutóbb közel három éve vívott hamisítatlan derbit nagypályás focicsapatunk Kistarcsán - azóta ellenfelünk két szezont lehúzott a harmadosztályban - szombaton azonban ismét a szomszédokhoz utazhatunk. Egy biztos: a hangulatra nem lesz panasz!

Gólból és pontból is egyet szerzett nagypályás focicsapatunk a Gödi SE otthonában, így a megye II-es bajnokság 7. fordulójában megvan idei első döntetlenünk. Ezzel az idegenbeli eredménnyel a negyedik helyen állunk a tabellán.

Az elmúlt években nem kísérte pontszerzés nagypályás focistáink gödi kirándulásait, ezúttal azonban esélyesként utazhatunk a Duna-parti városba - a mieink a dobogóra hajtanak, a hazaiak a középmezőnyhöz tartoznak a megye II-ben.

Győzelemmel tették emlékezetessé a Sportnapot nagypályás focistáink, akik a Veresegyház VSK elleni rangadót nyerték meg Fischer góljával. Ezzel továbbra is 100%-osak hazai pályán a bajnokságban, a siker azonban áldozattal is járt...

Mint már megszokhattuk, csömöri kötődésű sportriporterünk, Horti Gábor állandó bloggal jelentkezik oldalunkon, a CsömörSporton. Bejegyzéseiben nemcsak csömöri sporttémákat dolgoz fel, de a nagyvilág sporteseményeiről is szót ejt.

Pikáns meccsel követel helyet magának a Sportnap programjában nagypályás focicsapatunk, hiszen új vezetőedzőnk, Tóth László korábbi klubjával, a Veresegyház VSK gárdájával néz farkasszemet az együttes hazai környezetben. Háromesélyes csata!

Gólgazdag búcsú

Nagypályás focicsapatunk hazai pályán fogadta a Budakalászi MSE gárdáját a Pest Megyei Kupa 2. fordulójában, az eseménydús találkozón 10 gólnak is tapsolhatott a szurkolótábor, de ebből csömöri oldalon született kevesebb, így búcsúztunk a sorozattól.

Oldalak