Foci

Folytatódjon a góleső!

A gólgazdag csömöri győzelem után a rosszul rajtoló isaszegiekhez látogat nagypályás focicsapatunk a megye II-es bajnokságban. Tavasszal tízgólos meccsen ikszeltünk a hazaiakkal, az öt szerzett találatot ezúttal is előre aláírnánk...

Nem kezdődhetett volna jobban a megye II-es bajnokság nagypályás focicsapatunk számára: Tóth László bronzérmes együttese az 1. perc végén előnybe került, majd magabiztosan nyert, ráadásul két mesterhármasnak is tapsolhattunk a PILE-Szántó SE ellen.

Vasárnap elkezdődik nagypályás focistáink számára a megye II-es bajnokság 2019-20-as idénye: a srácok az előző szezont nyolcadikként záró PILE-Szántó SE gárdáját fogadják hazai környezetben. Tóth Lászlóék építhetnek kiváló hazai mérlegükre.

A csoportok beosztása után az MLSZ Pest Megyei Igazgatósága elkészítette a 2019/2020. évi férfi felnőtt nagypályás Pest megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság őszi sorsolását is. Bronzérmes együttesünk hazai pályán rajtol a PILE-Szántó SE ellen.

Az előző szezont bronzéremmel záró nagypályás focicsapatunk elkezdte a felkészülést az augusztus közepén rajtoló megye II-es bajnokságra. Az első edzésen Tóth László vezetőedző 18 fős, fiatalokkal kiegészített kerettel dolgozott.

A Csömöri Sport és Szabadidő-szervező Nonprofit Kft. vezetése 2019. július 18-án, csütörtökön 18 órára tájékoztatót hirdet meg a Csömörön futballozó és futsalozó gyerekek szüleinek a Csömöri Sportcsarnok és Szabadtéri Sportközpontba.

Összeállt a mezőny

A nevezések, illetve a hiánypótlások összesítése és a feltöltési procedúra lefolytatása után az MLSZ Pest Megyei Igazgatósága beosztotta, hogy mely egyesületek indulhatnak a 2019/2020. évi Pest megyei nagypályás II. osztályú focibajnokságban.

Története legjobb bajnoki eredményét érte el nagypályás focicsapatunk, a fiúk bronzéremmel fejezték be a megye II-es szezont. Futsalosaink visszatértek az NB I-be, ahol óriási csatában a hatodik helyen zártak. Focis szezonértékelő.

Mint már megszokhattuk, csömöri kötődésű sportriporterünk, Horti Gábor állandó bloggal jelentkezik oldalunkon, a CsömörSporton. Bejegyzéseiben nemcsak csömöri sporttémákat dolgoz fel, de a nagyvilág sporteseményeiről is szót ejt.

Válé Flórián, a Csömöri Sport Kft. ügyvezető igazgatója június 28-ra háromoldali egyeztetésre hívta az RFC Csömört képviselő Takó Csabát és a Csömör KSK labdarúgó-szakosztályt reprezentáló Tóth Lászlót - a téma a csömöri foci jelene és jövőképe volt.

Nagypályás focicsapatunk egy könnyed péceli győzelemmel fejezte be az idényt a megye II-es bajnokságban, Tóth László együttesének remeklése bronzérmet ért. Íme, a péceliek elleni háromgólos győzelem összefoglalója!

Nagypályás focicsapatunk győzelemmel zárta a megye II-es szezont a Péceli SSE otthonában. A mindkét fél számára tét nélküli meccsen a csömöriek voltak motiváltabbak, teljesen megérdemelten nyertek és örömittasan ünnepelhették meg a bronzérmet.

Oldalak