Foci

Csak a szépítésre futotta

A Mogyoród FC gárdáját fogadta nagypályás focicsapatunk vasárnap a derbin a megye II-es bajnokság 10. fordulójában. A dobogón helyezkedő vendégek koncentráltabban játszottak és mindhárom pontot elvitték Csömörről.

Vasárnapi derbi

A remekül kezdő újonc Mogyoród FC ruccan át a szomszédból nagypályás focicsapatunk otthonába a vasárnap délutáni derbire. A megye II-es bajnokság 10. fordulójában igazi rangadóra kerül sor: a legjobb támadószekció a legkeményebb védelem ellen!

Sztárvendégekkel és díjesővel jutalmazta az előző versenyév futsal- és labdarúgószakágainak legeredményesebbjeit az MLSZ Pest Megyei Igazgatósága. A Gólkirályok gáláján elnöki és igazgatói elismerő okleveleket is átadtak - többek között Takó Csabának.

A nyeretlen, kiesőhelyen szerénykedő Gödi SE otthonába utazik nagypályás focicsapatunk a megye II-es bajnokság 9. fordulójában. Együttesünknek nincsenek szép emlékei a gödi találkozókról, remek formánkban bízva azonban most megszerezhető első győzelmünk.

Nagypályás focicsapatunk hazai környezetben fogadta a megye II-es bajnokságban egyetlen ponttal utolsó helyen szerénykedő kartaliakat, akikre kiütéses vereséget mért. A szezon során először hoztuk le kapott gól nélkül a mérkőzésünket!

Érkezik a sereghajtó

Visszatért kiváló formájához nagypályás focicsapatunk a megye II-es bajnokságban, a gárda vasárnap délután a sereghajtó Kartal SE együttesét fogadja hazai pályán. Termékeny támadóink előtt újabb lehetőség áll, hogy gólokkal bizonyítsanak!

Nagypályás focicsapatunk végig dominálta hazai pályán a Valkó KSK elleni megye II-es bajnoki találkozót, a csömöri fölény pedig gólokban is megmutatkozott. Fischer Zsigmond remek teljesítménnyel és egy mesterötössel járult hozzá a kiütéses győzelemhez!

Az egyik legjobb támadósor az egyik legsebezhetőbb védelem ellen, avagy nagypályás focicsapatunk hazai pályán fogadja a megye II-es bajnokság 7. fordulójában a Valkó KSK gárdáját. Itthon esélyesként szállunk harcba a három pontért.

Visszakerült a magyar női fociválogatott keretébe a csömöri Horti Boglárka, aki az ezúttal a saját korosztályában bizonyító Pusztai Sára helyett került be Markó Edina csapatába. A lányok október elején, Miskolcon Eb-selejtezőn fogadják Svédországot.

Az újonc Aszód FC otthonába látogatott nagypályás focicsapatunk a megye II-es bajnokság 6. fordulójában, ahol végig a mieink irányították a találkozót, a hajrában pedig bombagólokkal tették kiütésessé teljesen megérdemelt győzelmüket.

Tavasszal utcahosszal nyerte meg a megye III-as bajnokság Észak-csoportját az Aszód FC, szombaton délután az aranyérmes újonchoz látogat nagypályás focicsapatunk, amely zsinórban három vereség után javítaná a mérlegét.

Az óvodai focifoglalkozások zökkenőmentes folytatása miatt a Csömöri Sport Kft. labdarúgó-szakosztályának szakemberei felvették a kapcsolatot a csömöri óvodák vezetőivel, hogy a foglalkozások részleteiről egyeztessenek.

Oldalak