Foci

Focizz a Csömör KSK-ban!

A Csömör KSK nyáron megújult labdarúgó-szakosztályának korosztályos edzői augusztusban is minden kedden és csütörtökön tartanak bemutatóedzéseket, amelyen ingyenesen vehetnek részt a csömöri gyerekek. Íme, az új edzői stáb tablója!

Kellemes hangvételű egyeztetést tartottak a csömöri településvezetők és a Csömör KSK labdarúgó-szakosztályának szakmai vezetői, ahol a sportág helyi fejlesztési tervei kerültek fókuszba. Optimista a jövőkép a közel 100 éves klubnál.

A Csömör KSK megújult fociszakosztályának utánpótlásedzői ingyenes bemutatóedzésekkel várják a különböző korosztályú fiúkat és lányokat minden kedden és csütörtökön a Csömöri Szabadtéri Sportközpontban. Focizz a Csömör KSK-ban!

A labdarúgók fejlesztéséhez a technikai vívmányok használata is elengedhetetlen: a csütörtöki bemutatóedzésen fotocellás gyorsasági felmérést készítünk! A csömöri gyerekeket a REAC Sportiskola SE erőnléti edzője várja!

A Csömör KSK felnőtt nagypályás focicsapata elkezdte a felkészülést az új szakmai stáb, Illés Károly vezetőedző és Farkas Sándor pályaedző irányításával az előttünk álló megye II-es szezonra. Ott jártunk az első edzésen!

A nevezések, illetve a hiánypótlások összesítése és a feltöltési procedúra lefolytatása után az MLSZ Pest Megyei Igazgatósága beosztotta, hogy mely egyesületek indulhatnak a 2020/2021. évi Pest megyei nagypályás II. osztályú focibajnokságban.

A megye II-es bajnokságban szereplő nagypályás focicsapatunk Illés Károly vezetőedző és Farkas Sándor pályaedző irányítása mellett elkezdte a felkészülést az előttünk álló szezonra. A szakmai stáb pörgős edzést vezényelt az alakulóban lévő keretnek.

A labdarúgók fejlesztéséhez a technikai vívmányok használata is elengedhetetlen: a SmartGoals okosbójákat több nyugat-európai elit klub is rendszeresen használja edzéseik során, a csütörtöki bemutatóedzésen pedig a csömöri gyerekek is kipróbálhatják!

A Csömör KSK megújult fociszakosztályának utánpótlásedzői ingyenes bemutatóedzésekkel várják a különböző korosztályú fiúkat és lányokat minden kedden és csütörtökön a Csömöri Szabadtéri Sportközpontban. Focizz a Csömör KSK-ban!

Formálódik a 2020/21-es bajnokságra készülő Haladás-Viktória FC női labdarúgócsapatának kerete. A napokban hat, nyáron lejáró szerződésű futballistával is megegyeztek a szombathelyi vezetők: többek között a csömöri válogatott, Horti Boglárka is aláírt.

A nyári kánikula és a szabadságolások ellenére szép számmal érkeztek a gyerekek megújult fociszakosztályunk bemutatóedzésére, így a kicsik és az idősebbek külön gyakoroltak az utánpótlásedzőkkel, akik vidám és egyben tanulságos foglalkozást vezényeltek.

Az új fociszezonra való felkészülés elkezdése előtt, július 6-án, hétfőn és 9-én, csütörtökön egységesen 17 órától bemutatóedzésen vehetnek részt a különböző korosztályok játékosai, ahol a gyerekek is megismerhetik új edzőinket és edzésmódszereiket!

Oldalak