Foci

2018 08. 16.

Hétvégén elkezdődik nagypályás focistáink számára a megye II-es bajnokság 2018-19-es idénye: a srácok a Pomáz-ICO SE otthonában lépnek először pályára. Tóth László vezetőedző és néhány újoncunk is idegenben eshet át a tűzkeresztségen csömöri színekben.

2018 08. 15. A támadófutball híve

Nagypályás focicsapatunk új vezetőedzője, Tóth László határozott célokkal és elképzelésekkel érkezett a gárdához. A támadófutball híve, a pályán szereti a kreativitást és a fiatal csömöri játékosokra épülő keretétől folyamatos fejlődést szeretne látni.

2018 08. 15. Már a bajnokságra koncentrálunk!

Mint már megszokhattuk, csömöri kötődésű sportriporterünk, Horti Gábor állandó bloggal jelentkezik oldalunkon, a CsömörSporton. Bejegyzéseiben nemcsak csömöri sporttémákat dolgoz fel, de a nagyvilág sporteseményeiről is szót ejt.

2018 08. 15. Szezonnyitó foci és piknik

Augusztus 26-án vasárnap nagypályás focistáink számára hazai pályán is beindul a megye II-es bajnokság, a nagyszerű alkalmat kiegészítő programokkal szeretnénk felejthetetlenné tenni: csapatbemutató, közösségi piknik, rg-show!

Augusztus 26-án vasárnap nagypályás focistáink számára hazai pályán is beindul a megye II-es bajnokság, a nagyszerű alkalmat kiegészítő programokkal szeretnénk felejthetetlenné tenni: csapatbemutató, közösségi piknik, rg-show!

Augusztus 11-én szombaton 9.30-as kezdéssel edzőmeccset játszik a Csömör KSK nagypályás focicsapata az Üllő SE gárdájával a Csömöri Szabadtéri Sportközpontban. A találkozó ingyenesen látogatható, szurkolóinkra számítunk!

Az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság Versenyirodája elkészítette a Pest Megyei Kupa 1. és 2. fordulójának menetrendjét. A versenysorozat augusztus végén előselejtezőkkel (1. kör) veszi kezdetét, majd nagypályás focistáink is csatlakoznak a versengésbe.

Új vezetőedzővel kezdi meg az őszi szezonra való felkészülést nagypályás focicsapatunk, a nyári szünetben Tóth László veszi át a szakmai munka irányítását a csapatnál, amelynél a keretben is fontos változások várhatóak a közeljövőben.

Nemzetközi tornán vett részt felvidéki testvértelepülésünkön, Ürményen a Csömör KSK U11-es és U13-as labdarúgó utánpótláscsapata. Az önkormányzat támogatásával létrejött megtisztelő látogatásnak a közeljövőben biztosan lesz folytatása.

A csoportok beosztása után az MLSZ Pest Megyei Igazgatósága elkészítette a 2018/2019. évi férfi felnőtt nagypályás Pest megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság őszi sorsolását is. Úgy mint két éve, megint a Pomáz-ICO SE ellen kezdünk idegenben.

Oldalak