Biztató jelek

Gólgazdag második félidőt játszottak idegenben focistáink Mogyoródon, ahol 3-2-es vereséget szenvedtek. Az eredmény ellenére voltak biztató jelek a találkozón szép számmal, a rengeteg kidolgozott helyzet, a mezőnyben való tudatos és szervezett játék, illetve a fiatalok teljesítménye mind-mind kiemelendő, sőt, összességében talán most játszottunk a legjobban a szezonban. Csak sajnos a jó eredmény maradt el... 

 

Munkahelyi elfoglaltságok és sérülés miatt többen is hiányoztak a csapatból, a pályán azonban szerencsére ez nem látszott meg. Az első játékrész góltalansága után ötször is zördült a háló a folytatásban, csak rossz eloszlásban. Takó Csaba játékos-edző végre pályára léphetett, góllal tért vissza, jelenléte nagy lökést adott a többieknek, de a kapufa és a kimaradt helyzetek miatt nem jött össze a pontszerzés.

 

Megye II, Közép-csoport, 7. forduló
Mogyoród FC – Csömör KSK 3-2 (0-0)
2015. szeptember 27. vasárnap, 16.00, Mogyoród
Játékvezetők: Hajdu Patrik (Harmath Péter, Bátori Csaba)
Gólszerzőink: Takó (81.), Jávor (89.)

 

Takó Csaba, vezetőedző: Fáj a vereség, mert a szezonban most játszottunk talán a legjobban. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, szépen járattuk a labdát és a hiányzóink ellenére domináltunk a találkozón. Pozitívan látom a folytatást, mert ha így dolgozunk, akkor jönni fognak az eredmények is.

 

Szurkoljunk együtt csapatainknak!