Nagypályás focistáink ismét lendületet vennének a bajnokságban, de a vasárnapi, Gödöllő elleni találkozót a korábbi meccseken történt szurkolói rendbontás miatt zárt kapuk mögött vagyunk kénytelenek megtartani. Az eredményről természetesen beszámolunk.

 

A vasárnapi (04.24.) mérkőzést az Magyar Labdarúgó Szövetség döntésének értelmében a korábbi meccseinken történt szurkolói viselkedés miatt zárt kapuk mögött vagyunk kénytelenek megrendezni. A határozat szerint összesen négy (4) helyi mérkőzést kell zárt kapuk mögött, közönség nélkül történő lejátszással megtartani, 7 (hét) soron következő mérkőzésre pedig a sportegyesület saját költségére köteles szövetségi ellenőrt fogadni.

 

LABDARÚGÁS, MEGYE II, KÖZÉP-CSOPORT, 23. FORDULÓ
Csömör KSK – Gödöllői EAC-SZIE - ZÁRT KAPUK MÖGÖTT
2016. április 24. vasárnap, 16.00
Csömöri Szabadtéri Sportközpont

 

Horváth Gergely, kapus: Bár a legutóbbi meccsünket elrontottuk, lendületben van a csapatunk, most vasárnap hazai pályán igyekszünk javítani. Azt ígérhetem, hogy mindenki kettőzött erővel fog hajtani, mert szükségünk van a pontokra a bennmaradáshoz. A Gödöllő egyetlen ponttal van csak előttünk a tabellán, úgyhogy plusz motivációt ad, hogy győzelem esetén megelőzzük őket!

 

Az utóbbi hetekben egyre jobb formát mutatott a csapatunk, ponttal, pontokkal zártuk a meccseinket, Isaszegen azonban nem volt komoly sanszunk egyikre sem. Hazai pályán azonban arra készülünk, hogy ismét rátalálunk a győztes útra, a bennmaradáshoz ugyanis elengedhetetlen szükségünk van a sikerekre. Sajnos szurkolóinkra a szövetség döntésének értelmében nem számíthatunk egy darabig, de fellebbezünk a határozat ellen.

 

 

A meccseredményeket megtalálják honlapunkon, illetve a CsömörSport közösségi oldalán.