Igazi csömöri erőd

Újabb fantasztikus győzelmet aratott nagypályás focicsapatunk Csömörön, ezúttal a Gödöllői Egyetemi AC elleni bajnoki mérkőzésen. A fiúk - a mezőny egyetlen tagjaként - továbbra is 100%-osak hazai pályán az idei pontvadászatban!

 

Tiszta kék szerelésében fogadta a szomszéd gödöllőieket nagypályás focicsapatunk, amely találkozó méltó folytatása volt a hétvégi Csömör-Gödöllő összecsapásoknak, hiszen szombaton férfi kézilabdázóink vizitáltak az egyetemi városban. A vendégek az első félóra végén megszerezték ugyan a vezetést, de ezzel alaposan felbőszítették a csömörieket, akik négy perc alatt három gólt lőve megfordították az állást a szünetig.

 

A második félidő elején egy értékesített tizenegyes, majd egy újabb gyors csömöri gól után el is dőlt a csata érdemi része, illetve az is, hogy az idei bajnoki szezonban lejátszott hat csömöri bajnoki után hazai pályán továbbra is 100%-os nagypályás focicsapatunk. Erre a bravúrra a mezőnyben egyedüliként Jenei Ottó csapata lehet büszke!

 

LABDARÚGÁS, MEGYE II, ÉSZAKI-CSOPORT, 13. FORDULÓ
Csömör KSK – Gödöllői Egyetemi AC 6–2 (3–1)
2017. november 12. vasárnap, 13.00
Csömöri Szabadtéri Sportközpont
Gólszerzők: Maruzsi (36.), Tihanyi (39.), Nehéz (40.), Kiss B. (53.), Viz (58.), Szálas (86.) ill. Beregszászi (29.), László (72.)

 

Szurkoljunk együtt csapatainknak!