Nagypályás focistáink vasárnap délután szép számú közönség előtt vívtak bajnoki rangadót hazai pályán a Verőce SE ellen, amely tavaly kétszer is kibabrált velünk, idén azonban fordulatokban gazdag meccsen itthon tartottuk mindhárom pontot!

 

Nagyszerűen indult a találkozó csömöri szempontból, Tihanyi már a mérkőzés elején bevette a vendégek kapuját, és a vezetés tudatában kézben is tartottuk a meccset. A félidő közepén azonban elég volt két védelmi megingás és kétszer is gólt lőttek a vendégek. Előbb megtalálták az üresen hagyott embert a védelmi résben, majd egy előreívelt labdát emeltek át Gárdosin. A szünet előtt összejött az egyenlítés, Várkonyi közelről vette be a verőcei kaput, utána pedig csak a középkezdésre maradt idő, érdemi dolgok már nem történtek.

 

A folytatás ugyanúgy indult, mint az első félidő, csak ezúttal Érsek volt a gólszerző a 9. percben. A hajrában ugyan szükség volt néhány Gárdosi-védésre, az utolsó pillanatig izgulhattunk a három pontért, de végül a fordulatokban gazdag meccsen megszereztük őket. A tavalyi két vereségért visszavágtunk, megelőztük a vendégeket és felléptünk a dobogóra a tabellán!

 

LABDARÚGÁS, MEGYE II, ÉSZAKI-CSOPORT, 6. FORDULÓ
Csömör KSK – Verőce SE 3–2 (2–2)
2017. szeptember 24. vasárnap, 16.00
Csömöri Szabadtéri Sportközpont
Gólszerzők: Tihanyi (9.), Várkonyi (45.), Érsek (54.) ill. Halász (31., 35.)

 

Szurkoljunk együtt csapatainknak!