Mint már megszokhattuk, csömöri kötődésű sportriporterünk, Horti Gábor állandó bloggal jelentkezik oldalunkon, a CsömörSporton. Bejegyzéseiben nemcsak csömöri sporttémákat dolgoz fel, de a nagyvilág sporteseményeiről is szót ejt.

 

HORTI GÁBOR BLOGJA

Bloggerünk a legújabb "dolgozatában" Georges Leekens focikapitány magyarországi szerepvállalásával foglalkozik. Fogadják szeretettel!

 

HORTI GÁBOR LEGFRISSEBB BLOGBEJEGYZÉSE IDE KATTINTVA OLVASHATÓ!

"Sokan egyszerű kijelentést tettek: ha az MLSZ elnöke, olyan segítőkkel dolgozna az üzleti életben, mint a sportszövetségben, nagyon erősen kellene keresni őt a leggazdagabb magyarok 10 ezres listáján!"

 

HORTI GÁBOR ELŐZŐ BLOGBEJEGYZÉSE IDE KATTINTVA OLVASHATÓ!

"Ez tényleg a szívek csapata! Ahogyan a méltán híres és nagyszerűen zajos vad Rubeola-szurkolók utánuk jöttek Nyíregyházára, azt mutatja, ők is bíznak a fiúk szép jövőjében, csak úgy, mint a klubvezetés."

 

HORTI GÁBOR HUSZONKETTEDIK BLOGBEJEGYZÉSE IDE KATTINTVA OLVASHATÓ!

"A településen évek óta az egyik legnagyobb szám ez a fesztivál, szép látványos, báli díszítésbe csomagolva! Naná, és nyilván, hogy az elismerés nagyon jól esik a magukat napról napra sanyargató embereknek."

 

HORTI GÁBOR HUSZONEGYEDIK BLOGBEJEGYZÉSE IDE KATTINTVA OLVASHATÓ!

"A tréner a szembeötlő dolgokat a maga őszinteségével elmondta. Lett is baja belőle! Az igazságtalanságból fakadó indulatában az egyik profi játékvezetőre simán rámondta a túlsúlyos alkatát."

 

HORTI GÁBOR HUSZADIK BLOGBEJEGYZÉSE IDE KATTINTVA OLVASHATÓ!

"A Rubi életében a korai időszakra esett a csúcs, a duplázás! A bajnokság és a kupa elnyerése, a legenda megszületése, bár az már kicsit korábban kipattant, de a tempó nyugisabb volt, mint az aranyhullás!"

 

HORTI GÁBOR TIZENKILENCEDIK BLOGBEJEGYZÉSE IDE KATTINTVA OLVASHATÓ!

"Egyre furcsább ez az amerikai fiú. Shane Tusup kezdi magát körbeérni, szépen jóllakatja magát saját egójával, és drasztikus, mint egy légyfogó ragacspapír! És közben elmagyarázza, hogy ha az összes népet elküldi az anyjába, azt neki pont szabad..."

 

HORTI GÁBOR TIZENNYOLCADIK BLOGBEJEGYZÉSE IDE KATTINTVA OLVASHATÓ!

"Hiába kelepelnek sokan a magyar utánpótlás helyzetével, meg a szakemberek hiányával, a bezzegország Izland, 330 ezres népességéből egy fogorvos varázsolt világbajnoki résztvevő csapatot..."

 

HORTI GÁBOR TIZENHETEDIK BLOGBEJEGYZÉSE IDE KATTINTVA OLVASHATÓ!

"A románok ellen a fő fogást sikerült felszolgálni a sikert éhezőknek! Egy régi kapcsolat csúcsosodott ki, amikor a jogos magyar győzelem után Kolozsvárról vereséggel mehettek haza a románok!"

 

HORTI GÁBOR TIZENHATODIK BLOGBEJEGYZÉSE IDE KATTINTVA OLVASHATÓ!

"Nagyon menő volt a vb-színhelyek bármelyikéről szelfit villantani, hátha még valamelyik magyar nagymenőt is sikerült beszorítani a szelfibot elé, hát az volt az élet nagy ajándéka! Minden versenynapra jutott magyar versenyzőért szorítás..."

 

HORTI GÁBOR TIZENÖTÖDIK BLOGBEJEGYZÉSE IDE KATTINTVA OLVASHATÓ!

"Az andorrai srácok, sőt, 10 évre visszamenőlegesen az összes válogatott labdarúgó életében nem látott annyi pénzt, amiből ezek az elégedett, de visszafogottan okos magyar fiúk egy hónapig gazdálkodnak!"

 

HORTI GÁBOR TIZENNEGYEDIK BLOGBEJEGYZÉSE IDE KATTINTVA OLVASHATÓ!

"A 2000-es évek elején, ha egy focista azt állította, hogy a Rubeolában játszik, csodájára jártak. Igazi legenda volt a csömöri együttes neve. Ha ide hívtak futsalozni, nagyobb tisztesség volt, mint a Real csábítása!"

 

HORTI GÁBOR TIZENHARMADIK BLOGBEJEGYZÉSE IDE KATTINTVA OLVASHATÓ!

"A kézilabdában a Telekom Veszprém olyan, mintha az utolsó nagy menetelésére készülne. Kolosszális vásárlásba kezdtek, megvették a sportág színe-javát! Nem rövidtávú gyakorlat, amibe belekezdtek."

 

HORTI GÁBOR TIZENKETTEDIK BLOGBEJEGYZÉSE IDE KATTINTVA OLVASHATÓ!

"Apaként jelzem, hogy dicsérendő az út, amit Csömör hivatali meg sportvezetése tesz. Nem hagyják szó nélkül, ha valaki kiemelkedőt teljesít. Figyelik a sportolókat. Érzik, hogy nagy az ő szerepük. Mármint az utánpótlásban mozgóké!"

 

HORTI GÁBOR TIZENEGYEDIK BLOGBEJEGYZÉSE IDE KATTINTVA OLVASHATÓ!

"Év végére minden a helyére kerül a magyar kézilabdával. Ebben az évben is a komoly 12. helyre futott be a nemzeti válogatott az aktuális Eb-n. Lassan senki sem hiszi el, hogy miaizé van a magyar női kézivel?"

 

HORTI GÁBOR TIZEDIK BLOGBEJEGYZÉSE IDE KATTINTVA OLVASHATÓ!

"Az Eb utáni pillanatokban a többség arra gondolt, mekkora fain lesz majd a magyar bajnokságot telt házas meccsek előtt rendezni. Maradt a nyögés, a nézők lassú, de folyamatos távolmaradása, a csoda apadása."

 

HORTI GÁBOR KILENCEDIK BLOGBEJEGYZÉSE IDE KATTINTVA OLVASHATÓ!

"Hát még akkor mekkora lett a zsibongás, amikor feltüntek Timi edzőnéni rg-s kiscsajai! Már a megjelenésük is csillogást és pompát hozott a harmatos fűbe, hát még amikor a kezdeti bonyodalmak ellenére bravúrosan pörögtek a síkos gyepen!"

 

HORTI GÁBOR NYOLCADIK BLOGBEJEGYZÉSE IDE KATTINTVA OLVASHATÓ!

"Élnek a saját, pénzzel jól kitapétázott világukban. Nyugodtak, hiszen a sportolók hatalmához nem fér kétség. Ha valaki mégis felelősségre vonná őket, marad az egyszerű edzőcsere. Még azzal a kockázattal is, hogy nem lesz olyan sikeres a folytatás."

 

HORTI GÁBOR HETEDIK BLOGBEJEGYZÉSE IDE KATTINTVA OLVASHATÓ!

"A portugálok elleni csillogás meg egyenes a torna legjobb meccse volt! Pláne, hogy a portugálok megnyerték az erőlködős tornát, ezután meg végképpen világraszóló a 3-3-as végeredmény."

 

HORTI GÁBOR HATODIK BLOGBEJEGYZÉSE IDE KATTINTVA OLVASHATÓ!

"A Veszprémről meg azt tartották, maguk a kézilabdás szakemberek, hogy ha most nem, akkor talán soha nem lesz meg a végső diadal Kölnben. Senkinek meg nem fordult a fejében, hogy itt kérem, bármi más előfordulhat, mint a kupasiker."

 

HORTI GÁBOR ÖTÖDIK BLOGBEJEGYZÉSE IDE KATTINTVA OLVASHATÓ!

"Amikor legutoljára megyei labdarúgó-mérkőzésen jártam, az pont egy csömöri bajnoki volt. Megye három, totálisan mennyei életérzés! Teljesen rendben volt a találkozó, a hangulat frenetikus volt!"

 

HORTI GÁBOR NEGYEDIK BLOGBEJEGYZÉSE IDE KATTINTVA OLVASHATÓ!

"Azért nem a nőkkel kezdtem, mert ott cifrább a helyzet. Németh András után kinevezték szövetségi kapitánynak a két nagy rivális csapat edzőjét. Egymás mellé. A ferencvárosi Elek Gábor és a győri Ambros Martin..."

 

HORTI GÁBOR HARMADIK BLOGBEJEGYZÉSE IDE KATTINTVA OLVASHATÓ!

"Azt mondta a kirgiz szövetségi kapitányunk, 14 százalék az esély az olimpiai selejtezőre. Aztán a nagy javító szándék meg rosszabbá tette a gondolatait, egyenesen Eb első helyet vizionált. Mi van?"

 

HORTI GÁBOR MÁSODIK BLOGBJEGYZÉSE IDE KATTINTVA OLVASHATÓ!

"Annak idején, amikor Dárdai Pált kinevezték szövetségi kapitánynak, akkora felhörrenés hallatszott a magyar labdarúgóedzői társadalomból, hogy szinte szétrepedt az MLSZ-székház forgóajtaja. Arcon köpést harsogtak a megszégyenített hazai trénerek."

 

HORTI GÁBOR ELSŐ BLOGBEJEGYZÉSE IDE KATTINTVA OLVASHATÓ!

"Kezdjük a jóval: a norvég-magyar pótselejtező mérkőzésen végre férfiak játszottak címeres mezben, és valamit mutattak abból, amit eddig hiányoltak a szurkolóik. Kemények voltak, nem beszariak, nem úgy, mint korábban."