Ragyogó hangulatban, szinte telt ház előtt nyerte meg első 2018-as hivatalos hazai meccsét a megye II-es bajnokságban szereplő nagypályás focicsapatunk. A hajrában a tapasztalat, és Jávor hosszú sarokba küldött precíz lövése döntött.

 

Hosszú szünet után népesült be ismét a Csömöri Szabadtéri Sportközpont centerpályája nagypályás focicsapatunk találkozója alkalmából. A mieink ultrái megtöltötték a szektorukat és néhányan a vendég pomáziakkal is érkeztek, így üdítő hangpárbaj alakult ki a meccs alatt. Nem forogtak sűrűn veszélyben a kapuk, a félidő közepén azonban egy gyors csömöri csapás góllá érett, miután kigurigázták a vendégek védelmét a srácok, Kiss Boldizsárnak már csak az üres kapuba kellett passzolnia.

 

A fordulás után a szurkolók ismét kitettek magukért produkciójukkal: de nemcsak a megszokott hangorkánnal, azzal is, ahogy színes füstfelhőbe burkolózva hajtották a pályán igyekvő kedvenceket. Egy ideig úgy tűnt, hogy az első félidei gól dönt, de egy hosszan előreívelt labdára lecsapott a vendégek szélsője és átfejelte a kifutó Varsányin. A hajrára érkezett a kispadról a legtapasztaltabb mezőnyjátékosunk, Jávor István, akinek precíz, lapos lövésével nem tudott mit kezdeni a pomázi kapus a 82. percben, így folytattuk tökéletes hazai szezonunkat és hetedik meccsünket is megnyertük Csömörön. Fotók ITT!

 

LABDARÚGÁS, MEGYE II, ÉSZAKI-CSOPORT, 22. FORDULÓ
Csömör KSK – Pomáz-ICO SE 2–1 (1–0)
2018. április 15. vasárnap, 16.00
Csömöri Szabadtéri Sportközpont
Gólszerzők: Kiss B. (25.), Jávor (82.) ill. Balogh (74.)

 

Szurkoljunk együtt csapatainknak!