Új vezetőedzővel kezdi meg az őszi szezonra való felkészülést nagypályás focicsapatunk, a nyári szünetben Tóth László veszi át a szakmai munka irányítását a csapatnál, amelynél a keretben is fontos változások várhatóak a közeljövőben.

 

A mögöttünk hagyott szezonban Jenei Ottó irányította játékos-edzőként nagypályás focicsapatunkat a megye II-es bajnokságban, amely beállította újkori történelme legjobb bajnoki eredményét, hiszen a 8. helyen végzett, illetve további előrelépést mutatott, hogy hazai pályán április végéig 100%-os volt a gárda. A tavaszi szezon hajrájában azonban az élvonalba jutásért küzdő futsalosokkal együtt kettős terhelést kaptak a srácok, így számos sérülés és túlterheltség jelentkezett a keret tagjainál.

 

Mivel a Tigrisek az NB I-re készülnek a teremben, a nagypályás együttes pedig túl szeretné szárnyalni korábbi teljesítményét, a klub vezetősége fontos döntésre szánta el magát, amelynek értelmében különválasztják a két csapatot. A két keretben az eddigieknél jóval kisebb lesz az átfedés, annak érdekében, hogy mindkét gárda a lehető legjobban koncentrálhasson a saját feladatára. Jenei Ottó a továbbiakban csak a játékra összpontosíthat a pályán, a szakmai munka irányítása pedig Tóth László kezébe kerül.

 

Új vezetőedzőnk ismerős lehet a csömöri futsalszurkolóknak, hiszen a veresegyházi kispadról érkező 41 éves szakember női futsalcsapatunk munkáját is irányítja. A felkészülés során a keretben még várhatóak változások, amelyekről természetesen folyamatosan beszámolunk, a Tóth Lászlóval készült bemutatkozó interjút pedig hamarosan szintén elolvashatják!

 

Sok sikert kívánunk a kispadon!