Ezúttal is igazolódott a tétel, miszerint a kötelező feladatok a legnehezebbek: nagypályás focicsapatunk ugyan körbelőtte a kaput a sereghajtó Pilisszentiván SE ellen, de csak minimális különbséggel nyert. A lényeg, megvan a három bajnoki pont!

 

A sajnálatos sérülések és a közelgő futsaldöntő miatt rendkívül fiatal átlagéletkorú kezdőcsapattal lépett pályára nagypályás focicsapatunk a megye II-es bajnokság utolsó előtti fordulójában. Az a Pilisszentiván SE utazott Csömörre, amely október óta nem szerzett pontot... Ennek tudatában a tiszta kék szerelésben pályára lépő hazai együttesünk magabiztosan játszott az első félidő végén kétgólos előnnyel huppanhatott le a pihenőre.

 

A szünet után egy előreívelt labdát nagyon jól talált el a vendégek szélsője és az a hosszú oldali kapufáról a hálónkba pattant - szépítettek a pilisszentivániak. A folytatásban jöttek a cserék és ezzel a rutin, de hiába voltak meg a helyzeteink, hiába lőttük körbe az ellenfél kapuját, és hiába volt elképesztően bizonytalan a látogatók hálóőre, nem tudtuk növelni a különbséget. Szerencsére a három pontot azért begyűjtöttük.

 

LABDARÚGÁS, MEGYE II, ÉSZAKI-CSOPORT, 29. FORDULÓ
Csömör KSK – Pilisszentiván SE 2–1 (2–0)
2018. június 3. vasárnap, 17.00
Csömöri Szabadtéri Sportközpont
Gólszerzők: Beke (11.), Várkonyi (37.) ill. Szauter (53.)

 

Szurkoljunk együtt csapatainknak!