Szombaton hazai pályán zárja a megye II-es szezont nagypályás focicsapatunk. Az ellenfél a bajnoki aranyérmét már bebiztosító VS Dunakeszi lesz, amely számára teljesen tét nélküli a találkozó, nem úgy csömöri oldalon, ahol helyezések múlhatnak a pontokon.

 

Az utolsó után az első, avagy egy héten belül a sereghajtó pilisszentivániak után a listavezető, sőt, már bajnok VS Dunakeszi is Csömörre látogat, hogy megmérkőzzön nagypályás együttesünkkel a megye II-es pontvadászatban. A vendégek számára tét nélküli az ütközet, míg csömöri oldalon nemcsak a szép búcsú miatt bízunk a pontszerzésben, de a tabellán elfoglalt helyünk miatt is. Jelenleg hetedik helyen állunk, egy gárdát előzhetünk meg győzelem esetén (ha a piliscsabaiak nem nyernek hazai pályán), minket azonban többen is lehagyhatnak, mert rendkívül sűrű a középmezőny.

 

Figyelem, időpontváltozás! Az utolsó fordulóban eredetileg minden mérkőzés egy időben kezdődött volna, de a (már bajnok) vendégek kérésére korábban játsszuk le a meccset, így 15.30-kor veszi kezdetét a csömöri összecsapás!

 

LABDARÚGÁS, MEGYE II, ÉSZAKI-CSOPORT, 30. FORDULÓ
Csömör KSK – VS Dunakeszi
2018. június 9. szombat, 15.30
Csömöri Szabadtéri Sportközpont

 

Szurkoljunk együtt csapatainknak!