Idénycsúcsot jelentő 13 gólos meccsen búcsúztatta a szezont nagypályás focicsapatunk hazai pályán a bajnoki címet elhódító VS Dunakeszi ellen. A kellően mély talaj is hozzájárult a "vízilabda-eredményhez", amely során megint mi húztuk a rövidebbet.

 

A tomboló vihar és a szakadó eső után egy ideig kérdéses volt a pálya állapota miatt, hogy nagypályás focicsapatunk le tudja-e játszani a VS Dunakeszi elleni szezonzárót az eredeti időpontban (amelyet a vendégek kérésére eleve korábbra írtak ki, mint a forduló többi meccsét), de szerencsére néhány tócsától eltekintve a találkozó kezdetére közelített az ideálishoz a gyepszőnyeg talaja.

 

Áldottuk a sorsot, hogy sor került az összecsapásra, legalábbis a 8. percben, ekkorra ugyanis Szálas duplájával kétgólos előnyben voltunk! Hiába volt tét nélküli a meccs a látogatóknak, a presztízs nagy úr, összekapta magát a bajnoki aranyérmes és a félidő közepén 11 perc alatt megfordította az állást, a szünetre így már hátrányban mehettünk. A pihenő alatt alaposan felfrissítette a vendégeket edzőjük, mert öt játékost is lecserélt a kezdőcsapatból, ez pedig meg is tette hatását, részben ennek hatására, tovább nyílt az olló és négy újabb gólt szereztek a "szomszédok". Ősszel hatig jutottak ellenünk, Csömörön már a 66. percben hétnél jártak! És még nem volt vége: a különbség ugyan nem változott, mert Kiss Boldizsár és Krizsán György révén tartottuk a lépést a hajrában, sőt, a Husz Attila mellélőtt ziccere után csökkenthettük volna a differenciát, de az a helyzet kimaradt, az utolsó momentum pedig a bajnoké volt. A kilencedik gól után már a középkezdésre nem maradt idő, a pezsgők elpukkantására a lefújás után azonban igen.

 

Mert az eső mellett a pezsgő is áztatta ezen a szombaton a csömöri gyepszőnyeget, a VS Dunakeszi játékosai megkapták jól megérdemelt aranyérmeiket, és együtt ünnepelhettek Magyarország egyetlen aranylabdás játékosának, Albert Flóriánnak a fiával, a szakmai munkáért felelős ifj. Albert Flóriánnal, a mieink pedig ezzel az idénycsúcsot jelentő "vízilabda-eredménnyel" fejezték be az idei szezont (a 2017-18-as szezonban egyetlen meccsen született 13 gól!) - a tavalyi 11. helyhez képest előrébb, a tabella 8. helyén.

 

 

LABDARÚGÁS, MEGYE II, ÉSZAKI-CSOPORT, 30. FORDULÓ
Csömör KSK – VS Dunakeszi 4–9 (2–3)
2018. június 9. szombat, 15.30
Csömöri Szabadtéri Sportközpont
Gólszerzők: Szálas (3., 8.), Kiss B. (73.), Krizsán (82.) ill. Füzesi (22.), Száraz (28.), Vágner (33.), Murányi (48., 66.), Veres (51.), Makk (64.), Katona (77.), Kuti (90.)

 

Szurkoljunk együtt csapatainknak!