Az előző idényhez képest a bajnoki helyezést tekintve egyértelműen előrelépett nagypályás focicsapatunk, és arra is büszkék lehetünk, hogy április végéig minden bajnoki mérkőzésünket megnyertük hazai pályán. Focis szezonértékelő.

 

Tavaly nyáron új vezetőedző érkezett nagypályás focicsapatunk kispadjára, az RFC Csömör futsalosainak kapitánya, Jenei Ottó játékos-edző vette át a szakmai munka irányítását. Az erősítéseknek is köszönhetően lendületesen indult a szezon, a 4. forduló után listavezetőként tekintettünk a mezőnyre, sorban nyertük a hazai találkozókat, idegenben azonban nem mindig jött ki a lépés - közben ősszel beindult a futsalszezon, amely tovább merítette a srácok energiakészletét.

 

A 100%-os győzelmi mérleg - a mezőnyben egyedülálló módon - egészen április végéig kitartott Csömörön, ennek is köszönhető, hogy egész évben a tabella első felében tanyáztunk. A hajrában aztán pótolnunk kellett a tavasz elejéről elmaradt meccseinket, így heteken át "szerda-szombat" ritmusban léptünk pályára, ráadásul ekkor kellett csúcsformában lennie futsalcsapatunknak is, a kettős terhelés pedig nem volt jó hatással eredményeinkre. Nagyrészt ennek is köszönhető, hogy előkelőbb helyen zártuk a szezont, mint tavaly, a 11. pozícióhoz képest előrelépést jelent a tabella 8. helye, de talán nem túlzás, feljebb is kúszhattunk volna, ha a keret játékerejét vesszük figyelembe. A szezon házi góllövőlistája ide kattintva érhető el.