Végig igazi derbihangulatban zajlott nagypályás focicsapatunk kistarcsai vendégjátéka, szurkolóink mindent megtettek a győzelemért, a pályán azonban nem segíthettek - sorozatban másodszor is döntetlent játszott a gárda a bajnokságban.

                                  Fotó: Klacsán Péter

 

Az aradi vértanúk emlékére gyászszünettel indult nagypályás focicsapatunk vendégjátéka a Kistarcsai VSC otthonában, az első percek viszont már szurkolóink lelátói bemutatójától voltak hangosak, akik látványelemekkel és a beolajozott torkukkal is készültek a derbire. A kellemes őszi, ideális labdarúgóidőben a kistarcsaiak léptek fel kezdeményezőbben, ráadásul többször is sikerült zavart okozniuk a védelmünkben. Noha támadásban enerváltak voltunk, Tihanyi-kapitány azért összehozott egy kapufát, a félidő vége felé azonban egy kapus és védője közötti egyet nem értésből vezetést szereztek a hazaiak egy potyagóllal...

 

A második félidő már a csömöri csapatról szólt, szinte végig egykapuztuk a 45 percet a teljesen elfáradó kistarcsaiak térfelén, de csak az egyenlítés sikerült Tihanyi fejesével, a fordítás már nem. Egy biztos, szurkolóinkon semmi sem múlt, végig hajtották a kedvenceket, szemben a halovány hazai táborral. Ezzel az eredménnyel sorozatban másodszor is bosszantó 1-1-es döntetlent játszottunk egy nyerhető találkozón a megye II-es bajnokságban - jelenleg 5. helyen állunk a tabellán.

 

LABDARÚGÁS, MEGYE II, ÉSZAKI-CSOPORT, 8. FORDULÓ
Kistarcsai VSC – Csömör KSK 1–1 (1–0)
2018. október 6. szombat, 15.00
Kistarcsa
Gólszerzők: Lakatos (37.) ill. Tihanyi (73.)

 

KÖVETKEZIK:
LABDARÚGÁS, MEGYE II, ÉSZAKI-CSOPORT, 9. FORDULÓ
Csömör KSK – Piliscsaba SE
2018. október 14. vasárnap, 15.00
Csömöri Szabadtéri Sportközpont

 

Szurkoljunk együtt csapatainknak!