Végig dominálta a sereghajtó Kistarcsai VSC elleni hazai derbit nagypályás focicsapatunk és teljesen megérdemelten aratott kiütéses győzelmet a megye II-es bajnokság 23. fordulójában. Nagyon fontos három pontot ért ez a siker a dobogóért folyó harcban.

 

Nagy Zsolt távoli bombája hamar megadta a kistarcsaiak elleni meccs alaphangját, ráadásul a vezetés birtokában sem álltak le a srácok, minél inkább ki szerették volna szolgálni a közönséget. A vendégek erőtlen próbálkozásaival szemben csömöri oldal veszélyesebb volt, de általában az utolsó passzokba hiba csúszott. Maruzsi egy védhetetlen lövéssel aztán megduplázta az előnyünket, a szünet előtti utolsó pillanatokban pedig a látogatók egy öngól formájában is hozzátették a magukét az eredményhez.

 

A fordulás után egy gyors gólváltással maradt a háromgólos különbség: előbb Oszvári helyezett közelről a kapuba egy sakk-matt szituáció végén, majd Lakatos kígyózott át a térfelünkön egészen a kapuig. A hajrában a csereként beállt, kisebb sérüléssel bajlódó Tihanyi pöckölte el a labdát egy remek kiugratás után a kapus mellett, majd már csak az üres kapuba kellett passzolnia. A gól után egyből frissített is magán egyik szurkolónk segítségének köszönhetően. Öt gól, ötcsillagos produkció a derbin, továbbra is hajtjuk a dobogót!

 

LABDARÚGÁS, MEGYE II, ÉSZAKI-CSOPORT, 23. FORDULÓ
Csömör KSK – Kistarcsai VSC 5–1 (3–0)
2019. április 14. vasárnap, 16.00
Csömöri Szabadtéri Sportközpont
Gólszerzők: Nagy Zs. (4.), Maruzsi (29.), Popovics (45. - öngól), Oszvári (48.), Tihanyi (85.) ill. Lakatos (50.)

 

KÖVETKEZIK:
LABDARÚGÁS, MEGYE II, ÉSZAKI-CSOPORT, 24. FORDULÓ
Piliscsaba SE – Csömör KSK
2019. április 20. szombat, 16.00
Piliscsaba

 

Szurkoljunk együtt csapatainknak!