A Csömöri Sport és Szabadidő-szervező Nonprofit Kft. vezetése 2019. július 18-án, csütörtökön 18 órára tájékoztatót hirdet meg a Csömörön futballozó és futsalozó gyerekek szüleinek a Csömöri Sportcsarnok és Szabadtéri Sportközpontba.

 

A Csömöri Sport és Szabadidő-szervező Nonprofit Kft. vezetésének utólagosan jutott tudomására, hogy a labdarúgó szakosztályában sportoló gyerekek családjai részére a Rubeola FC Csömör szülői értekezletet szervezett, amiről sajnos nem kaptunk előzetesen tájékoztatást és meghívást sem.

 

Nem hivatalos információink szerint, az ott elhangzottak következményeként a szülők egy része úgy döntött, hogy a gyermekei tekintetében a jövőben nem szeretne élni az általunk biztosított lehetőségekkel. Hangsúlyozzuk, hogy a Csömöri Sport és Szabadidő-szervező Nonprofit Kft. biztosítja minden Csömör KSK-s szakosztály, illetve a létesítményeket térítésmentesen használó más szakosztályok számára is a sportolási lehetőségeket a Csömöri Sportközpontban található sportcsarnokban, élőfüves labdarúgópályán, szabadtéri kispályán, atlétikapályán, szabadtéri kondiparkban és egyéb kapcsolódó sportpályákon.

 

A Csömöri Sport és Szabadidő-szervező Nonprofit Kft. vezetése 2019. július 18-án 18:00-ra szülői tájékoztatót hirdet meg a Csömöri Sportcsarnok és Szabadtéri Sportközpontba, ahol első kézből informálódhatnak együttműködési lehetőségeinkről, a közeli és középtávú fejlesztési terveinkről, működésünkről, egyéb sporttudományos (egészséges életmód, diatetika, sportpszichológia) háttér biztosítására tett előkészületeinkről.

 

Ezek mellett sportszakmailag a jövőben is igyekszünk a legjobb lehetőségeket biztosítani a Csömörön sportolni vágyók számára szorosan együttműködve a településünkön élő - vagy ahhoz kötődő - dolgozó szakemberekkel, egyesületekkel.

 

A tájékoztatóra sok szeretettel várunk minden érdekelt - és a terveink iránt érdeklődő - labdarúgónkat, futsalosunkat, szüleiket, illetve edzőinket a labdarúgó és futsal szakosztályból egyaránt!

 

A Csömöri Sport és Szabadidő-szervező Nonprofit Kft. megalakulása óta elkötelezett a település sportéletének fejlesztéséért. Igyekszünk folyamatosan a legjobb lehetőségeket biztosítani a köreinkben sportoló gyerekek és felnőttek számára egyaránt. Ennek tanúbizonysága többek között a sportcsarnok teljes felújítása, a küzdősportterem létrehozása, a szabadtéri pályák (atlétika, labdarúgó, tenisz, terepfutó, terepkerékpár) megépítése, a műfüves pálya talajcseréje, és annak a közeljövőben tervezett befedése. Ugyancsak az elkövetkezendő időszakban kerül sor a két bitumenes kézilabdapálya felújítására, burkolatcseréjére és az iskolaudvar felújítására.

 

a Csömöri Sport és Szabadidő-szervező Nonprofit Kft. vezetősége