Kellemes hangvételű egyeztetést tartottak a csömöri településvezetők és a Csömör KSK labdarúgó-szakosztályának szakmai vezetői, ahol a sportág helyi fejlesztési tervei kerültek fókuszba. Optimista a jövőkép a közel 100 éves klubnál.

 

Csömör Nagyközség Önkormányzatának polgármestere, Fábri István és sportért felelős képviselői, Tihanyi Ferenc és Sipos Tamás, illetve a Csömöri Sport Kft. részéről Válé Flórián ügyvezető igazgató, Kiskapusi Balázs szakosztályvezető és a szakmai stáb, Illés Károly vezetőedző és Farkas Sándor pályaedző, valamint további, Csömörön élő, a sportágban dolgozó szakemberek vettek részt azon az előremutató megbeszélésen, amelyen az 1924-ben 100 éves helyi labdarúgás új alapokra helyezése és a közeljövő céljai kerültek terítékre.

 

Egy sikeres klub számos fontos összetevője előkerült a megbeszélés során: az utánpótlástól kezdve, a szakmai célokon át egészen a sportág népszerűsítéséig. Bízunk benne, hogy az előttünk álló szezonban bevezetendő újítások elnyerik majd szurkolóink tetszését és egyre több lelkes támogatóval találkozhatunk hétről hétre a lelátón.

 

Hajrá, Csömör!