A felnőtt együttes mellett a csömöri foci utánpótlása sem tündökölhetett az idei szezonban: ősszel a hivatalos bajnoki mérkőzésekre heteken át tartó ki nem állás, tavasszal pedig a világjárvány tartotta távol a srácokat a pályától.

 

Kétségtelenül a csömöri gyerekek voltak a legnagyobb vesztesei az idei fociszezonnak. Az őszi "vesszőfutásnak" a szenvedő alanyaiként hónapokig nem játszhattak bajnoki mérkőzést, tavasszal pedig a világjárvány vette el tőlük a játék örömét. Ők azok, akik őszinte élvezetből járnak edzésre és meccsre, akik mosolyogva teljesítik edzőik utasításait és akik a jövő csapatának alapkövei lehetnek. A kicsiket ért hátrány ezért sokszorosan fájó. Bízunk benne, hogy minél többen kitartanak a klub és a sportág mellett és ősztől minden hétvégén azt csinálhatják, amit a legjobban szeretnek: focizhatnak.

 

A megye II-es bajnokság U16-os korosztályának Észak-csoportjában induló csömöri együttes mindössze hét meccset játszott le a bajnokságból (két győzelem mellett ötször kaptak ki a fiúk), két találkozót pedig játék nélkül veszített el az együttes.

 

 

A megye II-es bajnokság U14-es korosztályának Közép A-csoportjában még kevesebb játéklehetőség adatott a csömöri lurkóknak. Összesen ötször léphettek pályára a bajnokságban (két győzelem és három vereség a mérleg), egy találkozót pedig a zöld asztalnál adtak az illetékesek az ellenfélnek.

 

 

Szurkoljunk együtt csapatainknak!