A Csömöri Sport Kft. vezetése nevében sok szeretettel meghívjuk Önöket a július 2-án (csütörtökön) tartandó, az új alapokon nyugvó csömöri labdarúgás és futsal sportágak jövőjével kapcsolatos megbeszélésre a Csömöri Szabadtéri Sportközpontba!

 

Kedves sportolók, kedves szülők!

 

Ahogy azt a korábban kiadott közleményünkben olvashatták, - ígéretünkhöz híven - az elmúlt napokban intenzív és eredményes tárgyalásokat folytattunk a csömöri utánpótlás és felnőtt labdarúgás és futsal sportágak jövőjével kapcsolatosan. A különböző korosztályokban szereplő gyerekek szüleit külön-külön szeretnénk tájékoztatni az őket közvetlenül érintő pozitív változásokról (az edzők személyeiről, a sportfelszerelések biztosításáról, a pályák használatáról, az edzés és versenyzési lehetőségekről, a tagdíjfizetés lehetőségeiről, a következő
bajnokság felkészülési időszakáról). Terveink szerint a jövőben kedvezőbb feltételek mellett folytatódhat a munka a szakosztály keretein belül.

 

Július 2-án csütörtökön a Csömöri Sportcsarnok és Szabadtéri Sportközpont területén szülői értekezleteket tartunk az alábbi időpontokban:
U7-9: 17:00 óra
U11-13: 18:00 óra
U14-15: 19:00 óra

 

A vezetői egyeztetések egyik legfontosabb eredménye, hogy a Csömör KSK és a REAC Sportiskola SE között létrejött hosszútávú együttműködési megállapodásnak köszönhetően, mostantól Csömörön ennek keretein belül folytatódik tovább a képzés és a versenyeztetés, megbízható alapokra kerül a labdarúgócsapatok szakmai munkája és az utánpótlás nevelése.

 

A labdarúgó-szakosztály új vezetője a településünkön élő Kiskapusi Balázs lesz, aki a Csömör KSK nagypályás együttesében fejezte be a játékos-pályafutását, korábban pedig oszlopos tagja volt az Újpesti TE 1998-ban bajnoki címet szerzett csapatának. A csömöri felnőtt labdarúgócsapat vezetőedzője Illés Károly lesz, aki egyúttal a csömöri labdarúgó-utánpótlás szakmai koordinátori feladatait is ellátja majd.

 

Sok szeretettel várjuk minden érdekelt sportolónk szüleit a labdarúgás és futsal szakágakból egyaránt!

 

Csömör, 2020. 06. 26., A Csömöri Sport és Szabadidő-szervező Nonprofit Kft. vezetősége