A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége döntést hozott a hazai bajnokságokkal kapcsolatban: a tömeges érintkezés továbbra is komoly veszély, ezért a szabadtéri labdarúgó amatőr és utánpótlás-bajnokságok, illetve a futsalosok idénye befejeződik.

 

Fontos döntéseket hozott az MLSZ a múlt heti kormányrendelet hatására: a felnőtt nagypályás, nemzetközi kupába kvalifikáló labdarúgó NB I szigorú járványügyi óvintézkedések mellett folytatódik, de annak érdekében, hogy országos szinten ne növekedjen drasztikusan az érintkezések száma, minden országos és megyei bajnokság, kupa, futsalidény és grassroots torna lezárásra kerül. Több mérkőzést nem játszanak a csapatok a szezonban. A tabellák jelenlegi állapotukban rögzülnek, és nincs hivatalos végeredmény, nincsenek helyezettek, nincs végeredmény alapján feljutó és kieső, a csapatok nem kapnak érmet és oklevelet.

 

A megye II-es bajnokságban szereplő csömöri nagypályás focicsapat, az NB I-es futsalcsapat, illetve a helyi utánpótláscsapatok számára tehát véget ért az idény, bízunk benne, hogy az új szezonra való nyári felkészülés problémamentesen és mindenféle egészségügyi kockázat nélkül elkezdődhet.