Újabb hazai győzelmet aratott nagypályás focicsapatunk a megye II-es bajnokságban: a fordulatos meccsen négy perccel a lefújás előtt még hátrányban voltunk a pomáziak ellen, de Szanyó hajrábeli duplája révén végül bezsákoltuk a pontokat!

 

A csípős hideg ellenére szépen gyülekeztek az új szabályok értelmében maszkban érkező szurkolók a lelátón, a pomázi ultrák ráadásul dobokkal felszerelkezve foglalták el szektorukat, a remek hangulat tehát garantáltnak ígérkezett. A 9. percben kényszerűségből aztán máris cserélnie kellett Illés Károly vezetőedzőnek, csömöri oldalon Görömbei helyett Lépés lépett pályára, így Bakondi a védelem széléről a védelmi vonal elé került, amolyan szűrőként kellett akadályt gördítenie a vendégakciók elé. Ha mégis átjutottak a középpályánkon, Tihanyi tanárian, vérbeli középső védőként tartotta távol a labdát a kapunktól. Kezdeményezőbbek voltunk a félidő során, aminek a 21. percben meg is lett az eredménye: egy szöglet után Siskó tüzelt, a kapufáról kipattanó labdát pedig Bakondi tessékelte a helyére, a pomázi kapuba. A hátrányba került látogatók akartak ugyan, de minden lövésre odaért egy csömöri láb, a remek blokkoknak köszönhetően pedig még a kapuig sem jutottak el a kísérleteik.

 

A fordulás után más mentalitással futottak a pályára a vendégek, tíz percen belül egyenlítettek, sőt, egy peches csömöri öngóllal előnybe is kerültek. Senki sem akart hinni a szemének, a meccs képe alapján ugyanis nem volt benne a pomázi győzelem lehetősége a találkozóban. Nem hiába jöttek a friss "lábak" a kispadról, a játékrész második felében ismét átvettük az irányítást, a pomáziak főleg az idő húzására koncentráltak. Mindössze négy perc volt hátra a meccsből, egygólos hátrányban voltunk, amikor a hajrában eljött az "igazság pillanata" és eljöttek Szanyó percei: előbb egy többszörösen "eltört" labdát stukkolt közelről a hálóba támadónk, majd a 91. percben sakk-matt helyzetben tekert a hosszú sarokba, megszerezve ezzel a győztes gólt!

 

LABDARÚGÁS, MEGYE II, ÉSZAKI-CSOPORT, 11. FORDULÓ
Csömör KSK – Pomáz-ICO SE 3–2 (1–0)
2020. november 1. vasárnap, 13.30
Csömöri Szabadtéri Sportközpont
Gólszerzők: Bakondi (21.), Szanyó (87., 91.) ill. Utasi (55.), Krizsán (72. - öngól)

 

KÖVETKEZIK:
LABDARÚGÁS, MEGYE II, ÉSZAKI-CSOPORT, 12. FORDULÓ
PILE-Szántó SE – Csömör KSK
2020. november 8. vasárnap, 13.30
Pilisszántó

 

Szurkoljunk együtt csapatainknak!