Megszerezte első győzelmét a megye II-es bajnokság idei szezonjában nagypályás focicsapatunk. Az Aszód FC elleni hazai mérkőzésen a hajrában a csereként beállt Dósa duplázott, ezzel bebiztosította a gárdának a három pontot.

 

Már az első percektől kezdve kapuja elé szorítottuk a vendégeket, ezzel érzékeltettük, hogy ezen a délutánon egyértelmű céllal léptünk pályára, mindenképpen itthon tartjuk a három pont. A fölényünk pedig már a 8. percben góllá érett, egy pazarul a hosszú sarok felé ívelt labdát a védő elvétett, aláfutott, Szanyó pedig a kapus mellett a hálóba passzolt. Az előny birtokában magabiztosak maradtunk, az aszódiak elvétve lépték át a félpályát, mindössze kontráikban bízhattak.

 

A játék képe a hajráig nem is nagyon változott, Illés Károly vezetőedző ekkor vezényelte pályára Dósa Krisztiánt, aki a lefújás előtt két perc alatt kétszer is betalált, előbb egy kapu elé tekert labdát fejjel stukkolt a kapuba, majd egy hosszú indításba piszkált bele lábbal, így eldöntve végleg a három pont sorsát. Nagypályás focicsapatunk tehát megszerezte első győzelmét az idei szezonban és előrelépett a tabella 8. helyére!

 

LABDARÚGÁS, MEGYE II, ÉSZAKI-CSOPORT, 4. FORDULÓ
Csömör KSK – Aszód FC 3–0 (1–0)
2020. szeptember 9. szerda, 16.30
Csömöri Szabadtéri Sportközpont
Gólszerzők: Szanyó (8.), Dósa (88., 90.)

 

KÖVETKEZIK:
LABDARÚGÁS, MEGYE II, ÉSZAKI-CSOPORT, 5. FORDULÓ
Isaszegi SE – Csömör KSK
2020. szeptember 20. vasárnap, 16.00
Isaszeg

 

Szurkoljunk együtt csapatainknak!