A járvány miatt az ősz nagy részében meglehetősen foghíjas élvonalbeli Haladás-Viktória FC női labdarúgócsapatának a még mindig csak 22 éves csömöri Horti Boglárka volt az egyik vezére. A válogatott védő összegzett a klubja médiafelületein.

 

Boglárka mind a 12 őszi bajnokin kezdőként szerepelt a szombathelyieknél, végig jó, kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott. Nem véletlen, hogy a jó felépítésű futballista a válogatottba is meghívót kapott, az Izland elleni Európa-bajnoki selejtezőn pályára is lépett. Bogi az ünnepeket családi körben töltötte, tavasszal pedig abban bízik: komplett kerettel csapattal megmutatják, mire képes az együttes valójában.

 

- Az egész téli szünetet így a karácsonyt is itthon, Csömörön töltöttem a családommal – mondta Horti Bogi a Haladás-Viktória FC női labdarúgócsapatának médiafelületein megjelent cikkben. - Mivel a szüleim nem élnek együtt, így néhány éve két karácsonyunk is van a testvéreimmel. Idén édesapánknál töltöttük a szentestét, másnap pedig édesanyánkkal ünnepeltünk. Meglátogattuk nagymamánkat is, illetve a keresztszüleimmel is találkoztunk. Ezek a napok külön örömet jelentenek számomra, mert a szezon alatt 1-2 napra tudok hazautazni, most pedig több hetet is a családommal tölthetek. A tesóimmal töltött idő a kedvencem, sokat társasjátékozunk, filmet nézünk együtt, próbálom a mozgásra is rávenni őket. Húgommal szeretünk futni járni, hiszen a szünet ellenére nem szeretnék teljesen megpihenni. A szilvesztert is családi körben töltöttem, a vírus miatti korlátozások egyébként sem teszik lehetővé a nagyobb összejöveteleket. Vártam, hogy "elköszönhessünk" a 2020-as évtől, hiszen ha valaki követte csapatunk életét, akkor láthatja, hogy ameddig a vírus nem fertőzött meg minket, szépen teljesítettünk. Hiányzó csapattársainkat nem tudtuk minden esetben pótolni, így onnantól csupa rossz eredményt értünk el, melyet szeretnék inkább elfelejteni - amellett, hogy sokat tanultunk a vereségekből. Várom a tavaszt, hogy a teljes keretünkkel újra felvehessük a versenyt az NB I bármelyik csapatával, hiszen ősszel megmutattuk, hogy erre képesek vagyunk!