Gőzerővel készül a megye II-es bajnokság tavaszi szezonjára nagypályás focicsapatunk. A téli szünetben is rendszeresek voltak az edzések, januártól azonban élénkül a ritmus: heti három tréninget vezényel a szakmai stáb a sűrű szezon elé néző mieinknek.

 

Az eredeti versenykiíráshoz képest korábban, már február 20-án elrajtol a megye II-es bajnokság tavaszi szezonja nagypályás focicsapatunk számára: az őszről elhalasztott 13. fordulót további 19 összecsapás követi, így sűrű program vár Illés Károly együttesére. A húsz mérkőzés kiváló erőállapotot igényel, így januártól három edzéssel készül a keret, hogy megfelelő kondícióban várja a fokozott megterhelést. A játékosok decemberben is rendszeresen mozogtak, idén azonban emeli a tempót a szakmai stáb.

 

- Komoly kihívások várnak ránk tavasszal - kezdte nagypályás focicsapatunk fiatal vezetőedzője, Illés Károly. - Húsz mérkőzést lejátszani egy szezonban nem lesz könnyű, még akkor sem, ha a szövetség megnyújtotta a versenyidőszakot, de azért dolgozunk, hogy mindenki remek erőállapotban várja a mérkőzéseket. Nem titok, szeretnénk tovább erősíteni a keretet, hogy a lehető legtöbb pontot gyűjthessük az előttünk álló hónapokban.

 

A gárda tavaszi programja IDE kattintva olvasható!

 

Hajrá, Csömör!